Swingtown: Hivatalosan is törölve

 
Beküldte: Kanyecc 2009 January 15, 10:41-kor a(z) Canceled/Ended: 2008/09,Hírek témába.

Folytatódik a TCA-sajtóturné. Tegnap részletesebben a Fox-ról számoltunk be, míg ma a CBS van soron. (Róla is külön hírmorzsák érkeznek estefelé. Előbbre nem tudom ígérni, sajnos.) Több jó hír mellett, pár olyan tényre is kitértek, amely az elmúlt hetekben, hónapokban eléggé elködösítette egyes sorozataik helyzetét. A Swingtown ezennel hivatalosan is megkapta a törlést. Igazából a befejezést, hiszen a második évadjának berendelésétől fosztották meg, ami számunkra lehangoló, mert tess-nek bejövős volt.

Valójában a hivatalos megerősítésre vártunk, mert ha valaki ennyi idei húzza el, akkor abból sok jó nem sülhet ki. Volt arról szó, hogy esetleg felkarolja a BRAVO és átviszi kábelre a folytatást, de mi sem hittük a csodában. (Természetesen, a Friday Night Lights-os módszer se lett volna annyira elfuserált.) Mindesettre a rajongók utótisztelet gyanánt benevezhetnek az első évad DVD-jére, ami már kapható.

Tess szimplán átlagon alulinak értékelte a pilot-részt, viszont a folytatás egyre jobban megtetszett neki. Szereplésére sem lehetett panaszkodni, hiszen míg nem cserélt helyet a Flashpoint-tal: tündöklött a csütörtöki pangásban, viszont a péntekiben koránt sem tudott jobbat produkálni. Nyári soroznak tökéletes lett volna. Kíváncsi leszek, mit fog hozni az uborkaszezonra, mert így, hogy a Flashpoint midseason-re került, valamint a Swingtown törlésre, hirtelen csak visszatérő reality-k jutnak az eszembe, de favorit egy sem.


free web stats