Viasat 3: Topmodell-es Samantha?

 
Beküldte: Kanyecc 2009 January 15, 18:10-kor a(z) Magyar hírek témába.

Az RTL Klub tavaszi idényére vontakózó listát itt olvashatjátok el, míg most megmutatnánk a közel jövőt a Viasat 3-nál. Nem is tépném feleslegesen a számat, kezdjünk bele. Részünkről kimaradt, de elstartolt a Odaát (Supernatural) első évadjától szerdánként 22:05-től. Újra belekezdett a Két pasi – meg egy kicsi-be (Two and a Half Men) hétköznaponként 20:00-tól, valamint a Psych – Dillis detektív (Psych) is elstartolt hétvégenként 18:00-tól. Ha már hétvége, akkor azt se feledjük el, hogy elstartolt a Holtsáv (The Dead Zone) hatodik évadjába vasárnap esténként, 22:05-től.

A Las Vegas rajongóinak azonban rossz hírrel kell szolgálnom, mivel az ötödik évad mostanság nem fog műsorba kerülni. A csatorna belekezdett ismételten a harmadik évad ismétlésébe. Január 24-én jön újra a Duna zsaruk (Vienna Crime Squad) című sorozat.

Január 26-án Topmodell leszek! címmel érkezik az America’s Next Top Model. A probléma csak annyi lenne, hogy sehol sem írják pontosan hányadik évadról van szó. (8-9-10.? Aki tudja, az megírhatná.) Az AXN mellett ezért tessék megbecsülni a Viasat 3-at, mert legalább elhozzák a külföldi országosok reality-jeit, amit nem dolgoznak át hazaivá. Érkezik a The CW másik Topmodel-es reality-je, a Stylista is, melynek premierje január 31-én 14:05-től lesz. Részletesebben itt foglalkoztunk vele, amúgy meg a készítők között: Tyra Banks és Ken Mok neve látható, szóval akinek bejön a fenti, az ezt is imádni fogja.

Samantha Who? rajongók figyelem! Január 30-án 22:35-től érkezik a Nem ér a nevem című sorozat második évadja. A csatorna ugyebár dupla részt ad le belőle péntek esténként, aminek nagyon örülünk, mivel utolérjük az amerikaiakat. Egyébként arra leszek kíváncsi, mikor fog leállni vele, ha lesz egyáltalán, hiszen akkor fog járni a 2×11-es részénél, azaz hamarabb beéri, mielőtt letudnák külföldon a fináléját.


free web stats