NBC újoncok (16) – Southland (a.k.a Police)

 
Beküldte: Kanyecc 2009 January 16, 14:20-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.


Műfaj: Dráma.

Készítők: Ann Biderman (NYPD Blue), Christopher Chulack (ER, Third Watch), John Wells (ER, Smith, The West Wing, Third Watch).

Szereplők: Arija Bareikis (OZ, Crossing Jordan), Benjamin McKenzie (The O.C.), Kevin Alejandro, Michael Cudlitz (Shark, Sons of Anarchy), Michael McGrady (Day Break), Nate Moretta (Ugly Betty, Drive), Regina King (24), Shawn Hatosy, Russell Clarke (Boiler Room), Tom Everett Scott (Saved, Cashmere Mafia) és Sammy Bryant (Alpha Dog).

Stúdiók: John Wells Productions, Warner Bros. Television.

Sztori: Nyomozós sorozat vazze. Mit mondjak róla még? Igazából a sztoriját illetően ennyit tudunk róla. Lesznek ügyek, amiket meg kell oldaniuk a rendőreinek. Ha jól vettem ki, akkor egy körzetről/részlegről fog szólni. (Gondolom, mindezt a csoportképről is.)

Premierje: 2009. április 9-én 22:00-tól. (6 epizódot rendeltek be belőle.)

Véleményünk: Nézzük először a készítők sorát. Készítők sora tele van ER és Third Watch készítőkkel. Ez zseniálisan hangzik első ízben, mert a tapasztalat adott. Főleg, hogy utóbbiban is szerepeltek rendőrök és milyen frappánsan vegyítették a koncepcióba. A szereplőkre sem lehet panaszkodni, mivel a Benjamin McKenzie mellett Michael McGrady sem annyira rossz választás. Már csak azzal lehet a problémám, hogy nyomozós. Dunát lehetne rekeszteni, amennyi van belőle. De most komolyan. Áprilisban meglátjuk, mit hoznak ki belőle. Első ízben csak negyed évadot rendeltek be belőle, majd utólag érkeznek – látván a nézettségi számokat – hogyan tovább.

(Tovább mögött találtok néhány casting képet.)


free web stats