Guru-maraton: Az az igazság hogy Odaát lesz!!!

 
Beküldte: Kanyecc 2009 January 21, 21:49-kor a(z) Hírek,maraton,videó témába.

Mi hogy sátánimádók lennék? Francokat! Ma este tér vissza a Lost-Eltűntek, de most más hazai premierre hívnám fel a figyelmeteket. Január 23-án kalandra hív benneteket a GuruTV. Bizony, felélesztjük, mert minket ért a legnagyobb meglepetés, amikor megláttuk, hogy tavaly márciusban volt a Californication maraton, azóta pedig valahogy teljesen kiment a fejünkből.

Hol lehet fogni? Vicces kérdések egyike, melyet egyik haverom tett fel. Természetesen itt az oldalon kell ráklikkelni a GuruTV menüpontra. (Segítünk. IDE) Elméletileg sok minden nem kell letöltened. SAJNOS, IE (gyengébbek kedvéért: Internet Explorer) tudjátok fogni az adást. (Jól tudom FERCSA?) Tehát kezdés január 23-án 18:00-kor.

A lényeg, a lényeg (…) pont az maradt ki. Mi lesz műsorán? (Olvassátok el a fejlécben! :) Komolyabbra fordítva a szót…) Az RTL Klub jó ideje húzza-vonja a Supernatural, hazai címen Odaát harmadik évadjának premierjét. A röhej az egészben, hogy a spanyoloknál megjelent DVD tartalmazza a magyar szinkront is! Így támadt egy olyan ötletünk: Mi lenne ha, országos tévépremier előtt megajándékoznánk benneteket a folytatással. Mindezt azért, mert valamiféle kárpótlást szeretnénk nektek nyújtani a hosszú szünetért. Reméljük sikerülni fog. 16 epizódról van szó, azaz ha 18:00-kor elstartolunk, akkor délelőtt 11-re végzünk vele. Elméletileg minden órában tervezünk leadni egy-egy újabb részt, de a vége felé biztosan a 15 perces szünet le fog rövidülni 5 percesekre.

Azért vesszük el megint sokak éjjelét, reggelét, mert nem szeretnénk megzavarni a blog életét. Mármint a hírek, kritikák, egyéb finomságok sokasága hever raktáron, amit hétvégente szoktunk kiposztolni. Reméljük, minél többen fogtok jönni. Live bloggal szintén fogunk kedveskedni. Lehet kommentálni a látottakat. És ha még nem kaptál kedvet hozzá, akkor nézd meg ezt az rajongói videót, ami összefoglalja az elmúlt két évad eseményeit.free web stats