Emlékeztető: Stylista

 
Beküldte: Kanyecc 2009 January 31, 13:05-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 14:05-től a Viasat 3 műsorán: Stylista – 1×01.
Ma. 15:05-től a Viasat 3 műsorán: Csajos melók?
(Dangerous Jobs For Girls) – 1×01.

Szeretjük, ha a csatornák komolyan veszik a berendeléseket. Az HBO és a Comedy Central teljesítményére vagyunk eddig a legbüszkébbek, hiszek olyan külföldi koncepciókat honosítottak meg, melyek megnézésére talán még most sem vetettem volna rá magam. Köszönjük nekik. Ahogy a Viasat 3-nak is a Stylistát. Kíváncsi vagyok rá a premierje óta, de estéimet inkább más sorozatokra pazarlom el, mint sem rá.

Biztos mondtam már előzőleg, de akkor újra. 2008/09-es idénybeli sorozatról beszélünk, azaz ideiről, méghozzá ősziről, ami a The CW műsorán ment le. Mindössze 9 epizódos, de az America’s Top Model készítőit jegyzi. Nézettsége nem volt a legjobb, de azért lement az össze része a megszokott hétköznap estéken. Mint minden reality, ennek is lenne főnyeremény, ami magában egy állást takar az Elle nevű divatmagazinnál.

Mi megnézzük biztosan! Aztán a napokban írunk róla, hogy legyen róla valami a jövő nemzedékének. Előzetesét tegnapelőtt posztoltuk ki, de ha valaki elsiklott volna felette, akkor csak klikkeljen a tovább mögé, mert újra bedobtuk. Legyen minden egy helyen. Nincs igazam?free web stats