HBO újoncok (1) – Eastbound and Down

 
Beküldte: Kanyecc 2009 January 31, 19:36-kor a(z) Upfront 2008: Kábelcsatornák témába.

Műfaj: Egykamerás szitkom.

Készítők: Adam McKay (Saturday Night Live), Ben Best, Chris Henchy (Entourage), Danny McBride, Jody Hill, Will Ferrell (Saturday Night Live).

Szereplők: Andrew Daly (The Life & Times of Tim), Danny McBride, John Hawkes (Taken), Katy Mixon.

Stúdiók: Gary Sanchez Productions.

Sztori: Főhősünkre rászolgálna egy alapos fejmosás, mert nagyon el van szállva magától. Főleg miután egyik baseball-meccsén olyant dob, hogy egy állam megjegyzi a nevét, belőle meg sztár lesz. Ekkor „szalad el” még jobban a ló alóla. De mint szokott lenni, az ilyen semmistelen, „egyszer volt szerencséje, többször se lesz” emberként hírneve sárba tipródik neki, meg vissza kell ereszkedni az élők sorába, ahol a legtöbben nagypofája miatt utálják.

Premierje: 2009. február 15-án 22:30-tól. (Első ízben 6 epizódot rendeltek be belőle.)

Véleményünk: Próbáltam eléggé nyersen fogalmazni az alapkoncepcióját illetően, mert ezek az apró részletek még durvábban, szókimondóbban jelennek meg benne. Honnan tudom? Unaired pilotja még nyáron került ki, amit a napokban néztem meg. (Jön a kritika róla.) TCA-sajtóturnékor semmi információnk se volt róla, azonban mára meglett a premier időpontja, amit lássatok a róla szóló bekezdésben.

Nekem bejött. Hozta a megszokott kábeles stílusát. Főleg amikor megláttam, hogy egyből két Saturday Night Live-os emberke is feltűnik a készítők sorában… na akkor hogy hol van az a kiszivárgott rész. A szereplőgárdával már koránt sem vagyok annyira megelégedve. Annyi baj legyen. Érdekes-érdekes, taplóság forever! Csekkoljátok meg Ti is!


free web stats