Az ABC Family döntött?

 
Beküldte: Kanyecc 2009 January 31, 22:15-kor a(z) Hírek témába.

Kezdeném a jó hírekkel, mert mindkét táborba érkezett, legalábbis Ausiello hozott. A Greek rajongói örülhetnek, mivel a második évadjuk után érkezhet a folytatás. Berendelték a harmadik szezonját, abból is 20 epizódot, tehát az egész 2009/10-es idényben lehet vele számolni, kisebb-nagyobb kimaradásokkal, mint azt ahogyan megszokhattuk az elmúltakban.

A jó hírek közé kell besorolni Lincoln Heights, ami pedig a negyedik évadjára szóló berendelést kapta meg a csatornától. Egy különkiadással is kellene számolnunk, de erről egyelőre nem esett szó. Se baj, legalább még egy túlélőt beírhatunk a többi mellé.

Rossz hírekkel kell azonban szolgálnom a Kyle XY rajongónak, mivel kedvencüknek az utolsó évadja van jelenleg premieren. Cancelt kapott, hogy magyarosabban fejezzem ki magam. Ezáltal mindössze 10 – azaz már csak hat – epizódot kapunk. Az ok: „megint” a nézőszám csökkenés volt, hiszen tíz esetből kilencszer mindig az. Mi persze láttuk a jövőt januári visszatérésekor, amikor 33%-kal alacsonyabban nyitott, mint az előző évben. A készítők korrekt befejezéssel fogják lezárni Kyle sztoriját, a TV2-nak pedig üzenjük: Tűzze műsorra a folytatást és ne húzza el nyárra.

A hivatalos megerősítés még nem történt meg. (Amúgy is, hétvégén ki a fene írna erre sajtóközleményeket?) A remény még megvan, viszont mivel Ausiello az első számú exluzív hírforrása a jónépnek, így vélhetjük megtörténtnek.


free web stats