Scrubs – 8.01 – My Jerks

 
Beküldte: Kanyecc 2009 February 17, 22:01-kor a(z) Scrubs témába.


Premier: 2009/01/16
Írta: Angela Nissel
Rendezte:
Michael Spiller

Új főorvost kap a kórház, Dr. Taylor Maddox személyében, aki elragadóan szexi, csinos, azonban gyűlöli a pókokat. Michael egyből megkörnyékezi, viszont nem megy az olyan egyszerűen, mint hitte volna, más részről a hódítás mellett újdonsült gyakornokaival se boldogul. Elliot rádöbben milyen nagy seggnyaló…

Megjegyzés: Most vagy soha alapon belevágok a Scrubs 8. évadjának évadpremier kritikájába, amit hetek óta ígérgetek. (Sajnálom, de a hírek néha különösen sok időmet elveszik, nem beszélve az iskoláról.) Félretéve a panaszkodást, én teljesen elégedett vagyok a kezdéssel. Hozta a jól megszokott stílusát, sőt nekem hiányzott egy kicsit már. Örülök, hogy az ABC felkarolta és hagyta élni.

Első sorban Courtney Cox alakítása miatt vártam annyira, hiszen a Dirt óta eltűnt a sorozatvilágból. Néhány vendégszerepre tűnt fel, de az elenyésző szám. Itt a remek alkalom a visszatéréshez. Élt is vele és azt kell hogy mondjam, elragadóan áll rajta az orvosi köpeny. Az alapmorált Bob emelte a tető fokra, hiszen hiába van új főorvos, ő vissza-visszajár, mert ezt a helyet nehéz megunni – elmondása szerint! Milyen igaza van.

A gyakornokok kicsit az első évadot elevetítették fel benne, amikor J.D.-ék érkeztek, mint újoncok. Tipikusan ment „ő nem az én betegem” beszólás, no meg a stréberségről se feledkezzünk meg, amit egy fiatal leányzó, Katie személyében tornyosul ki a rengetegben. Volt csúcspontja is a résznek, amikor Taylor simán, beszélgetéssel, kivezeti a gondnokot, miután első szava után sem távozott, mert viccnek vélte. Nézzük a folytatást.

Track list:
“I Wanna Be Your Man” by Endeveraft
“Catch My Disease” by Ben Lee

This entry has a rating of 4.5

free web stats