Eleventh Hour – 1.06 – Frozen

 
Beküldte: tess 2009 February 18, 18:42-kor a(z) Eleventh Hour témába.

Premier: 2008/11/13
Írta: Mick Davis
Rendezte: Karen Gaviola

Egy fiatal nőt holtan találnak a Malibui tengerparton. A halál oka vélhetően a megfagyás volt, ami ugye lehetetlen, mivel Malibuban nem szokott fagyni. Az ügy felgöngyölítéséhez Dr. Hood-ot rendelik ki, aki egy lelkes egyetemistával rálel a titokzatos fegyverre. A nyomok egy meglehetősen bizarr alapítványhoz vezetnek, ami haldokló embereket fagyaszt le, hogy a gyógymód feltalálása után visszahozza a pácienseket…

Megjegyzés: Mint már említettem a széria beállt egy szintre, ami ugye a néző érdeklődésétől függően lehet jó és rossz is. A szokásos random részt kaptuk ezúttal is, ami igazából túl sok fordulatot nem tartalmazott. Mondjuk ezt az alkotók is érezhetik, így gondosan ügyelnek rá, hogy a néző ezt ne vegye észre. Éppen ezért rendszerint a fináléba betolnak egy moráliskérdést, amin aztán lehet rágódni. Pofás ötlet mit ne mondjak, de a klisék kihagyásával még jobb is lehetne.

Ami relatíve újdonság volt az Dr. Hood és a nők. Enyhén vicces volt, hogy minden nő a dokira bukott. Hiába, az apró kis scriptek is feldobhatják az amúgy kiszámítható történetvezetést. Ellenben a doki és Young ügynök közötti szexuális feszültség teljesen eltűnt. Vagy nem is volt és csak én képzeltem bene?

Amit viszont nem értek az a finálé volt, pontosabban a zárójelenet. Csak a törvényen kívüliek élhetik túl a halált szöveg vagy mi. És akkor ott volt az a fej… Na, most az ki volt? Valami komoly bűnöző vagy csak egy random kép? Mindenesetre nagyon motoszkál a fejemben.

This entry has a rating of 2

free web stats