Eleventh Hour – 1.07 – Surge

 
Beküldte: tess 2009 February 19, 16:08-kor a(z) Eleventh Hour témába.

Premier: 2008/11/20
Írta: Angel Dean Lopez, Fred Golan
Rendezte: Guy Ferland

Dr. Jacob Hood és Rachel Young ügynök ezúttal a DARPA-nak segítenek be, ami nem kis meglepetésként éri hőseinket. A DARPA által felügyelt egyik kutatáson történet egy sajnálatos véletlen, aminek halálos áldozata is lett. A gyilkossággal az egyik kísérleti alanyt egy csimpánzt vádolnak, meg persze az állatvédőket. De a háttérben szokás szerint több van, egy beteg tudós, aki a tökéletes katonát akarja létrehozni…

Megjegyzés: A már emlegetett random rész a szokásos tudományos köntösben elkövetett bűncselekménnyel, majd a moráliskérdéseket feszegető vallomással a végén. Egyszerű és szerethető nyomozós sorozat ez, ami ha hozza az elvárásokat, akkor könnyedén tervezhet hosszútávra. Rufus Sewell egyszemélyiben képes eladni a sorozatot és ehhez kétség sem férhet!

Ellenben jó lenne már, ha belevinnék valami csavart, mivel ez a randomság egyre inkább monotonná és persze idegesítően kiszámíthatóvá teszi az egész történetet. A megváltás esetleg a téli szünet előtti rész lehet, de nem vennék rá mérget. Viszont ha ott sem lesz érdemleges történés, akkor bizony ebből nyári darálás lesz, mivel random sorozatnál részenként istenigazából nincs mit írni. Ez van.

This entry has a rating of 1.5

free web stats