The Penguins of Madagascar – 1×01-02

 
Beküldte: Kanyecc 2009 March 9, 13:29-kor a(z) Pilot témába.

Madagaszkár-rajongó vagyok. Hiszitek vagy sem, de egy év alatt 10 filmet jó, ha megnézek. (Ha 20-at mondtam volna, akkor erős túlzásokba estem volna, mert idén még 2-nél járok. Nocsak arra akartam kilyukadni, hogy mióta SorozatGuru-t csinálom nagyon elszoktam tőlük. Szabályosan rosszul érzem magam, ha 45 percnél többet kell előtte ülnöm.) Legjobban a szitkomokat szeretem. Szerencsére a The Penguins of Madagascar-ral hamar ki lehet békülni, hiszen egy epizód terjedelme még ezt az időt se üti meg, azaz 10-12 percnyi könnyed kikapcsolódásra számíthat az, aki belekukkant. Nem okozott csalódást, sőt egyből néztem a folytatást. (Erre fel a címben említett dupla rész.)

Nézzük először a filmet. Szerintem mindenkinek rémlik a négy pingvin, akik a legelvetemültek. Végülis 10 emberből 8-nak biztosan ők jönnek be a legjobban. Nos, ők kapta egy rajzfilmsorozatot a Nickelodeon-tól. Félelmetesen nagy lett. A filmrajongóinak kötelező, sőt oltást kéne kapniuk, hogy még nem álltak neki a nézésének.

Az első epizód arról szólt, hogy Julien király talált egy fényképezőgépet, amit elsütött és becses alattvalója fogságba esett a „mágikusdobozban”. Rico-ék azonban tudják a működési alapelvét a ketyerének, így Maurice felkeresésére indulnak. A második rész már jóval poénosabbra sikerült, mivel az állatkert egyik felügyelője kitiltja a popcorn-t, s ezáltal elvesztik a legjobb kaját, amit a látogatóktól kaphatnak. Szintén Kowalski-ék oldják meg az esetet. A részleteket nem lövöm le, inkább nézzétek meg.

Nekem tetszett. Nehéz véleményezni egy rajzfilmsorozatot. Ne is várjatok tőlem mélyre nyúló kritikát, mert ennek a bejegyzésnek koránt sem az volt a célja. Inkább csak adnánk néhány instrukciót, hogyha megunjátok a krimisorozatokat vagy éppen a családi szitkomokat, akkor léteznek olyan rajzfilmek, animék, amikbe érdemes belekóstolni. A The Penguins of Madagascar ezek közé tartozik.

This entry has a rating of 4

free web stats