Saját gyártású stand up érkezik a CC-re

 
Beküldte: Kanyecc 2009 March 25, 21:03-kor a(z) Magyar hírek témába.

Áprilisi dupla öröm. Nemcsak a Showder Klub tér vissza harmadik évadjával (vagy második évadjának második felével?), hanem még a hazai Comedy Central is meglep bennünket egy sajátgyártású stand up műsorral, amelyben olyan hírességek fognak feltűnni, mint Szőke András, Badár Sándor, Maksa Zoltán vagy Mogács Dániel.

Tudjátok, miért becsüljük a CC-t? …mert a tettek mezejére lép. Belevág saját projektekbe, elhozza a legjobb szitkom sorozatokat. Mer olyanokat csinálni, amit országoson nem szokhattunk meg. (Olyanra gondolok, hogy a Dokik szinkronját lecseréltette, vagy egy „mezei” feliratkészítőnek a munkáját használták fel és nem a profi fordítókét.) Amúgy vasárnap estéként lesz látható április 19-étől. A hivatalos sajtóanyagot a tovább mögé rejtettük. Mi se szeretjük learatni mások helyett a babért, ezért olvassátok el, hátha valami kimaradt.

A Comedy Central Magyarország április 19-én új, saját gyártású műsorral jelentkezik. A magyar humorcsatorna Debrecenben vette fel stand up műsorának adásait olyan közreműködőkkel, mint Szőke András, Badár Sándor, Maksa Zoltán vagy Mogács Dániel. A Comedy Central bemutatja vasárnap esténként adóz az itthon is egyre népszerűbb stand up műfajnak.

A magyar humorcsatorna Debrecenben 700 fős közönség előtt, három napon keresztül rögzítette legújabb műsorát. A Comedy Central bemutatja először április 19-én látható a csatornán 20:00-tól.

A filozófiánk az volt, hogy az egyik legjobban működő stand-up helyszínt válasszuk a felvétel színhelyéül. A műsorban régi és az új arcoknak egyaránt lehetőséget biztosítottunk, és reméljük, hogy a helyszínen tapasztalt remek hangulat a képernyőn is átjön majd!” – mondta Litkai Gergely, a Comedy Central főszerkesztője.

A nevettető csapat egyik ismert tagja, Szőke András

Reneszánszát éli a műfaj, ez kétségtelen. Azért is örülök ennek a műsornak, mert egy teljesen új generáció jön, akikkel most sikerült együtt dolgoznom. A magyar stand-up sajátossága ráadásul, hogy teljesen személyes, valós történeteken alapulnak a poénok. Így mint néző, én is jól éreztem magam és inspirációt kaptam a fiataloktól.” – vallotta be Szőke András. – „Ebben a műsorban ráadásul az lesz a jó, hogy a helyszín a kamerák, a tv csak mint megfigyelő volt jelen, így a műfaj sajátos ’kocsma hangulata’, erotikája, fülledtsége megmarad és biztosan át fog jönni a képernyőn.” – tette hozzá a humorista, aki reméli, hamarosan újra együtt forgathat a csapattal.

Érdemes tehát vasárnap esténként a Comedy Centralra kapcsolni!


free web stats