Megérkezett a Californication (m)ellenfele?

 
Beküldte: Kanyecc 2009 March 25, 22:22-kor a(z) cukorfalat témába.

Miért szerettem bele a Californication-be az bevezető epizódját követően? Több indokot fel tudnék sorolni (jó sztori, remek karakterek, odabaszos szöveg, stb.), de mint sokan másnak, nekem is a sok vetkőzős, „dugós” jeleneteivel lopta be magát a szívembe. Ez amolyan védjegye a csatornának. A Showtime-nak ebben rejlik az ereje: a kevésbé hétköznapi koncepcióktól.

Az HBO-nak – tavaly nyáron – kiszivárgott az EastBound & Down című sorozat unaired pilotja. Azóta se néztük meg, de számon tartottunk, mert sok jót olvastunk róla. Próbál kicsapongani a csatorna. Nos, ezzel a produkciójával sikerült neki, hiszen már a sztorija megüti a Showtime mércéjét, mármint amiért annyira szeretjük. Hoztak egy tökidegesítő, beképzelt barmot (bocsi a kifejezésért), aki el van szállva önmagától. Lassan a végéhez közeleg (vagy már véget ért? nem vagyok képben), s nem egy vetkőzős jelenetet láthattak a nézői. Szám szerint számra hívnám fel a figyelmet, amiről tudok.

April-t alakító Katy Mixon mutatkozott melltartóban. Szép alakja van, mondanom se kelljen. Sylvia Jefferies már jóval bátrabb volt, hiszen az egyik jelenet kapcsán kivillantotta kebleit. (Surface-ben tűnt fel, amúgy inkább filmes színésznő.) A múlt heti epizódban, megint csak April túlfűtöttsége érvényesült egy kocsis jelenetben. Félre a szövegeléssel. Most mutatnánk néhány képet róluk. Egy szolidabbal nyitnánk, aztán a tovább mögött a villogásokkal folytatnánk.free web stats