Hazai DVD-morzsák: Április

 
Beküldte: Kanyecc 2009 March 31, 22:36-kor a(z) DVD témába.

Mokép:

  • Kezdjük elsőként egy magyar üdvöskével a sort. Április 2-án érkezik a Tűzvonalban első évadja. Bizony, nem elírás. A kiadó elcsúsztatta a megjelenést március 30-ról, mivel rádöbbentek, hogy Kéri Kitty inkább a második évados borítóra lesz aktuális, mint sem az elsőre. Így inkább Balikó Tamást dobták a helyére. Ez a változás nekünk 4 napunkba került.

Budapest Film:

  • Április 9-én érkezik a Fekete Vipera (The Black Adder) első évadja. 1990 forintért lehet venni és vinni. Betegsorozat, mondanom se kelljen, hiszen a főszereplők között ott van Mr. Bean. Ezzel mindent elárultam róla. Érdemes rákölteni.
  • Szintén április 9-én jön a Waczak szálló (Faulty Towers) első évadja, 1.990 forintért. Hasonlóan az elődhöz, nem mai darab. Speciel egyetlen részt se láttam belőle, de valahogy nincs is késztetés. Baj?

Fórum Home Entertainmet:

  • Április 7-én érkezik a Vészhelyzet tizenharmadik etapja DVD-n. Yeah. Szépen haladunk előre a korral. (Egyébként Amerikában július 14-én érkezik a tizenegyedik a Warner Home Video jóvoltából.) Hazai viszonylatban remekül tartjuk magukat, mivel amúgy az RTL Klub-on a 14-diket követhetjük nyomon, míg Amerikában a 15-diket.
  • Április 28-án jelenik meg hazánkban a Terminator: Sarah Connor krónikái című sorozat első évadja, azaz, ha az RTL Klub nem adja le, az se zavarjon senkit se, mert bizony a FHE nem fogja megvárni a tévés finálét. Legalább többet tud eladni belőle. 3 lemezen érkezik a 9 epizód. Sőt a csomagot még bővíthetitek, mert persze akcióval kedveskednek majd. Részleteket itt tessék olvasni.

Intercom:

  • Április 8-án érkezik az Ally McBeal harmadik szezonja. Végre. Sokat kellett várnunk rá, de csak kiadásra kerül. Majdnem egy esztendőt, hogy pontos legyek és elméletileg márciusban jött volna a 6 lemezes évad 7.990 ft-ért.

free web stats