NBC újoncok (17) – Parks & Recreation (aka. Public Service)

 
Beküldte: Kanyecc 2009 April 2, 19:36-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.


Műfaj: Egykamerás szitkom

Készítők: Greg Daniels (The Office, King of the Hill, Saturday Night), Howard Klein (The Office, The Starter Wife, Carnivale), Michael Schur (The Office, Saturday Night).

Szereplők: Amy Poehler (Saturday Night Live), Aubrey Plaza, Aziz Ansari (Human Giant), Rashida Jones (The Office, Unhitched, Wanted).

Stúdiók: Deedle-Dee Productions, Reveille, Universal Media Studios

Sztori: A The Office-spinoffjaként emlegeti a nagyközönség. (Ezzel szerintem mindenre rávilágítottam, hiszen egy munkahelyi szitkomról van szó.)

Premierje: 2009. április 9-én (csütörtök) érkezik 20:30-ra. 6-epizódot rendeltek be belőle.

Véleményünk: Mielőtt bármit mondanék róla, ajánlom figyelmetek be ezt a linket, ahol sok jót nem olvashattok a pilot-epizódról. Leszólta a kisközönség. A kiszivárgott információk szerint – merthogy ez titkos – még az Office mércéjét sem ütötte meg. A cselekményt túlságosan kiszámíthatónak vélték, jobb felvezetést vártak tőle és még sorolhatnám.

Na ezek után legyen az embergyermeke tárgyilagos. Amy Poehler a legnagyobb arc a Saturday Night Live-ban. Már csak miatta bepróbálom, no meg a sok The Office készítő és színész miatt, hiszen itt van Rashida Jones is. Amúgy az NBC se bízhatott annyira a sikerében, mert akkor biztosan nem 6 epizódot rendelt volna be belőle. A premier kicsit késői, viszont a csütörtöki timeslot kedvező lehet, mivel a fent említett előddel fogják felvezetni. Mi mindenképpen drukkolunk neki, de eléggé kevés esélyt látok a túlélésre, maximum 30%-nyit.


free web stats