Kings megy szombatra

 
Beküldte: Kanyecc 2009 April 8, 1:01-kor a(z) Canceled/Ended: 2008/09,Hírek témába.

Szomorú hírt kell közölnöm, így lefekvés előtt. Újabb kaszával kell szembe néznünk. Az NBC megunta a Kings folyamatos „földbe döngölését” és eltávolította vasárnap estéről. Annyi már most biztos, hogy a folytatásáról le lehet mondani, már ha valamelyik másik csatorna meg nem veszi tőlük vagy esetleg közösbe.

Mi sem csodálkozunk, hiszen még a pilotjával gondunk-bajunk se lenne, ellenben a folytatással – 1×03 és 1×04 – annál inkább. 6.40 millióról 4.51 millióra esett vissza három hét leforgása alatt. Ez barátok között is majd 30%-os nézettség visszaesés. Nem váltotta meg a világot, pedig őszfolyamán kapta tőlünk a hype-ot. Minden rosszban van valami jó! Itt is lenne, mint már írtam a címben, a cancel csak a jövőjére hatott ki (idézőjelben), no meg a mienkére, mivel április 18-ától szombat este 20:00-tól lesz látható. (=lesz szombati nézettség.) Azaz NBC-nek esze ágában sincs kidobni a pénzt az ablakon, de az sincs, hogy a másik koncepciók lássák a siralmas nézettségének kárát. Inkább bepakolja hétvégére, amikor sok vizet nem kavar, sőt az se számít, hogyan teljesít, viszont a rajongók leülhetnek elé.

Érdekes felállás. Harmadszorra hozza „játékba” a szombat timeslotját, hiszen az America’s Toughest Jobs és a Crusoe utolsó epizódjai ekkor voltak láthatóak. Teljes mértékben meg vagyunk elégedve a döntéssel, mivel nem kell – jobbik esettben – nyárig vagy – rosszabbikban pedig – a DVD-megjelenéséig várnunk.


free web stats