Emlékeztető: Hannah Montana – 3×01

 
Beküldte: Kanyecc 2009 April 11, 2:15-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 10:50-kor a Jetix műsorán: Hannah Montana – 3×01.

Treek hívta fel a figyelműnket, hogy ma reggel érkezik a Hannah Montana harmadik évadja. Elméletileg! Elméletileg, mivel ha „vadiúj Hannah Montana részek csak a Jetix-en” szöveggel reklámozták, és előzőleg már leadták a komplett második etapot, akkor kieséses alapon csak ez következhet. Nincs igazunk?

Tűrhető, legalábbis nekem az egyik kedvenc Disney Channeles koncepció. Szokni kell, mert nekem speciel a Rém rendes család-ot juttatja az eszembe egyedi stílusával, ami a mai szitkom világban eléggé kirívó. Jelenpillanatban a második évad felénél járok, de megint valahogy megfeledkeztem róla. Kajálás, lefekvés, buszozás közben ilyenekre bukom. Nincs mit ezen szégyellni, mert teljesen kikapcsolja az ember. A különböző vicces jelenetek, annyira el lettek találva, hogy engem a ’90-es évek világába repít vissza, hol ott 2006-ban mutatkozott be.

Az új epizódok menetrendje a következő lesz: „április 11- 12- én, mindkét nap 10:50- kor és 19:05- kor láthatók.” – Két nap fogunk kapni összesen 4 új részt? Csak kötözködünk, legalábbis szerintünk szombatonként és vasárnaponként kell velük számolni. A tovább mögött megnézhetitek a külföldi előzetesét.free web stats