Flash Forward: A legígéretesebb pilot

 
Beküldte: Kanyecc 2009 April 15, 17:05-kor a(z) 2009/10 sorozatai,Promo témába.

Nyakunkon az Upfront. Egyes kábelcsatornák már le tudták, néhányuk pedig a következő hetekben/hónapban fogja. A hatvanadik után kezd elő jönni a sablon forma, főleg a szitkom világában. Még szerencse, hogy most nem velük foglalkozunk. Összességében minden 6-7. megállná a helyét. A Flash Forward közéjük tartozik.

Tavaly nyáron esett róla szó, amikor az ABC felüllicitálta a Fox ajánlatát, s ezáltal elcsaklizta előle. A történetén sokat nem kellett agyalnia a készítőgárdának, mivel Robert J. Sawyer-féle ’99-es sci-fi regénysorozata adja majd az alapot: A világon 2 perc 17 másodperc mindenki kiesik a jelenből, mely alatt betekintést nyerhetnek a maguk jövőjébe. – Inkább a Fox-on tudtam volna elképzelni, mint sem az ABC-n. A készítők között: Brannon Braga (író), David S. Goyer (író, rendező), Jessika Borsiczky Goyer, Vince Gerardis és Ralph M. Vicinanza kapott helyet. A szereplőknél: Joseph Fiennes, Sonya Walger, John Cho, Christine Woods, Courtney Vance, Brian O’Byrne, Jack Davenport, Payton List és Zachary Knighton nevét kell számon tartanunk.

A pilotforgatás már javában zajlik, sőt a hivatalos forgatókönyvét is olvashattátok el. Hogyan vélekedik az egészről Brannon Braga, az író? …és Robert J. Sawyer, a könyvszerzője? …az kiderül a két interjúból. Most néhány forgatáson készült képpel szeretnélek benneteket elkápráztatni, mert ha a Trauma már 7 milliót odaadott San Francisco városának a forgatási költség által, akkor ők is milliós nagyságrendeknél járhatnak.


free web stats