Megy a Tv2-re a BL!

 
Beküldte: Kanyecc 2009 April 30, 15:46-kor a(z) Magyar hírek,Szavazás,videó témába.

Jól tetszenek olvasni a címet. Minden tele van vele, hiszen megtört a jég, újra a jogokat egy országos csatorna nyerte el/meg, ami azért jó, mert a kábeltalanok, mint (otthon) jómagam is le tudnak ülni a legjobb meccsek elé. Az már csak egy másik kérdés, hogy mennyire jó a helye a Tv2-n, mert személy szerint az M1-en jobban elnézegettem volna, de ez már mellékes. Kedd estéket fogja befoglalni, ami kicsit fel fogja borítani a műsorrendet, ugyanis ekkor van a Született feleségek, no meg a Rúzs és New York.

Ez már nem a mi problémánk lesz, hiszen egyiket se nézzük a hazai csatornán, sőt utóbbit úgy egyáltalán sem. Hivatalos sajtóközelményüket innen lehet letölteni, de a lustáknak kikopiztam tovább mögé. Ezen kívül a hozzákapcsolódó ajánlójukat és a Tények-ből egy részletet róla honosítottuk GuruTube-ra.

Továbbá kíváncsiak lennénk a véleményetekre! A hírnek köszönhetően új szavazást írtunk ki az oldalsó menü részlegben, amelyben arra lennénk kíváncsiak, hogy szerintetek jó helye lesz-e a TV2 vagy sem, és ha nem, akkor melyik csatornán csekkolnátok legszívesebben.

BL előzetes:


Tényekből egy részlet a hírről:


A hivatalos sajtóközlemény:

A Bajnokok a TV2-n fociznak

Nyár végétől csak a TV2 biztosítja mindenki számára elérhetően az UEFA Bajnokok Ligája meccseit

2009 nyarától a TV2-n követhetik nyomon a sportrajongók az UEFA Bajnokok Ligája futball meccseit. A Tv2 az egyetlen országos lefedettséggel rendelkező televizó csatorna ahol látható majd a focibajnokság.

A Bajnokok Ligája a világ legnépszerűbb, legjelentősebb, legrangosabb versenysorozata ahol sztárcsapatok, sztárjátékosokkal és hihetetlen izgalmakkal szórakoztatják a futball szenvedélyes rajongóit. Hetven országban kétszázötvenmillió ember követi nyomon a csoportmeccsektől a helyosztókig tartó menetelést, ahol Európa legjobb csapatai és a világ legismertebb focistái csapnak össze.

A TV2 egy három éves megállapodás keretében 2009. augusztus végétől mindenki számára elérhetővé és végig követhetővé teszi a Bajnokok Ligája alakulását. A magyar focirajongók keddenként élőben láthatják a legjobb meccseket, utána pedig a többi mérkőzés összefoglalóját. A TV2 fogja élőben közvetíteni az UEFA Bajnokok Ligája döntőjét és az UEFA Szuper Kupát mindegyik szezonban, és itt láthatják az UEFA Bajnokok Ligája magazint minden hétvégén.

Várdy Zoltán, a TV2 vezérigazgatója elmondta, hogy több éves kihagyás után újra komoly szerepet kap a sport a tévécsatornán, és kijelentette, hogy a Bajnokok Ligája a TV2 műsorstruktúrájának egyik alappillére lesz és ezzel  reméli, hogy még több férfi néző választja a TV2 –t.

A csatorna célja, hogy a TV2 országos lefedettségének és promóciós lehetőségeinek köszönhetően a Bajnokok Ligája közvetítések igazi, országos sporteseményekké váljanak mindenki számára, hogy újra futball lázban égjen az ország, és a nemzetközi színvonalú foci újra elfoglalhassa megérdemelt helyét a magyar televízióban.

A következő szezonban a TV2 egyedülálló élményt biztosít a magyar focirajongók számára.  A csatornát választók kedden 20:30 órától figyelemmel kísérhetik a világ legjobb csapatainak bevonulását a világ leghangulatosabb stadionjaiba, tudósításokat láthatnak a helyszínről, összeállításokban ismerkedhetnek meg a rendező városokkal, interjúk készülnek a meccsek előtt, stúdióbeszélgetésekben szakértők elemzéseit hallgathatják, majd a meccsek után visszatérnek a pályára a leghíresebb játékosokkal és edzőkkel készített interjúk miatt. Egyedülálló futball élmény a TV2-n már nyártól!- ígéri a vezérigazgató.

A sportközvetítések házigazdájának szerepkörére és a kommentátori feladatok ellátására a csatorna még keresi a legmegfelelőbb embert, akinek legalább olyan szenvedélye a futball, mint a csatornának a szórakoztatás, de biztosan kulcs szerepet szánnak a csapatban Németh Balázsnak a Tények riporterének, aki a sajtótájékoztatón ismertette a BL meccsek közvetítésének szerkezetét és a változásokat.

A Bajnokok Ligája a TV2-n:
http://webcast.tv2.hu/tv2/index.php?m=video&video_id=394616

Budapest, 2009. április 29.


free web stats