Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2009 April 30, 22:18-kor a(z) Hírek témába.

 • Ma esti (sorozat) vendégszereplők: Michael Waltrip (NASCAR versenyző) és Geraldo Rivera – My Name Is Earl, Elaine Stritch – 30 Rock, Holly Madison (Dancing With the Stars) – Bridget’s Sexiest Beaches, Sharon Lawrence (NYPD Blue) – Grey’s Anatomy, Beyonce Knowles – Wow! Wow! Wubbzy, Brendan Fehr (Roswell) – Bones, Amanda Detmer (What About Brian) – Private Practice, Steve Buscemi (Fargo) – 30 Rock.
 • Ma esti talkshow vendégek: Kirstie Alley (Nailed) – Oprah Winfrey, Lacey Chabert (Ghosts of Girlfriends Past) és Dominic Monaghan (Lost) – The Bonnie Hunt Show, Michael Douglas (Ghosts of Girlfriends Past) – The Late Late Show With Craig Ferguson, Tina Fey (30 Rock) – Late Night With Jimmy Fallon, Jamie Foxx (”The Soloist”) – The Tyra Banks Show, Jennifer Garner – Good Morning America, Balthazar Getty (Brothers & Sisters) és Brooke Shields (Lipstick Jungle) – Jimmy Kimmel Live, Hugh Jackman (X-Men Origins: Wolverine) – Live With Regis and Kelly, Matthew McConaughey – The Tonight Show With Jay Leno, Julianne Moore – Today, Regis Philbin (Live With Regis and Kelly) – Late Show With David Letterman, Ryan Reynolds (X-Men Origins: Wolverine) – The Ellen DeGeneres Show, Patti Stanger (The Millionaire Matchmaker) – The Tyra Banks Show, Alexandra Wentworth (Head Case) – The Morning Show With Mike & Juliet.
 • Hivatalosan is csatlakozott az ABC és a Disney Channel a Hulu nevű videómegosztó-portálhoz. Ez nekünk azért lesz furcsa egy kicsit, mert amikor felcsendül a szolgáltató neve egyből az NBC ugrott be. No és mi lesz az ABC Youtube Channel-jével? Az ebből a cikkből kiderül, amúgy nem kell siratni, mi minden előzetest elhozunk nektek.
 • Az NBC berendelte a The Celebrity Apprentice harmadik évadját. (Még a végén tényleg egy napra teszik a tesóval, mivel voltak olyan ötletek. Keressétek vissza a tagjének segítségével.)
 • Az Adult Swim nevezetű csatorna, ahol megy a Robot Chicken többek között, leadja az angol The Office-t. Köszönjük szépen.
 • A TvAddict-on olvashatunk egy érdekes infót, miszerint Leonard Nimoy kiszáll a Fringe-ból.
 • Jaj, rég foglalkozunk Simon Cowell-lel, aki a brit Csillagszületik egyik „felfedezettje”. Susan azt nyilatkozta, hogy aki megnyeri, az mehet a tehetségével az amerikai nézők elő, viszont ő biztosan nem fog menni, hiába nyerné meg. Dukkolunk neki vagy nem?
 • A tegnapi menetrendet jól összekuszálta Barack Obama, hiszen egy órás beszédje miatt pár országos adón nem ment sorozat. Köztük az ABC-n. Nos a Better off Ted válaszcsapást mért ellene és csinált egy 50 másodperces Veridian Dynamics reklámot kedves elnök úrról. (Amúgy ezeket is össze fogom szedni, csak megvárom az évadzáróét még.) Itt lehet csekkolni. (Nem kap külön bejegyzést, mert így is sok a videóanyag mára.)
 • Ha jól láttam, akkor a Zap2It oldalán van pár olyan Gossip Girl-spinoffos kép, amit még nem láthattok más oldalakon.
 • Kedvenc színésznőm egyike, Elaine Cassidy, a Harper’s Island főszereplője terhes.
 • Május 12-én startol el a The Real Housewives of New Jersey, azaz az eredeti sorozat egyik kicsikéje. (Bár most azt se tudom, hogy melyik az eredeti, annyi volt neki. Majd utána nézek.)
 • Május 26-án indul a Tori & Dean: Home Sweet Hollywood negyedik évadja.
 • Az NBC augusztus 1-jére tűzte ki a Face the Ace címre hallgató póker műsorának premierjét. (Mi van itt kérem szépen, jön vissza a Legyen Ön is milliómos, a Celeb vagyok, ments ki innen és még egy pókeres műsor is?! Mintha a magyar kínálatot látnám. :D)
 • A következő celebek már biztosan ott lesznek a Superstars című sportreality-ben: David Charvet, Maksim Chmerkovskiy, Dan Cortese, Paige Hemmis, Julio Iglesias, Jr., Joanna Krupa, Ali Landry és Estella Warren. És még volt szó: Bode Miller, David Chavet, és Dan Cortse esetleges csatlakozásáról.
 • Most már biztos, hogy Michaela McManus nem fog visszatérni a Law & Order: SVU következő évadjába. Már csak az a kérdés, hogy ki kapja meg a helyét? És hogy vezetik mindezt fel a készítők.

free web stats