NBC újoncok (1) – Trauma

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 4, 16:56-kor a(z) Upfront 2009: NBC témába.


Műfaj: dráma

Készítők: Peter Berg, Sarah Aubrey (Bad Santa, Friday Night Lights), Dario Scardapane és Jeffrey Reiner (Friday Night Lights).

Szereplők: Derek Luke (Notorious), Cliff Curtis (10,000 B.C), Anastasia Griffith (Damages), Aimee Garcia (George Lopez), Kevin Rankin (Friday Night Lights), Billy Lush (Generation Kill) és Jamey Sheridan (Law & Order: Criminal Intent).

Stúdió: Universal Media Studios, Film 44.

Történet: Az NBC-nek kell pótolni a távozó kórházas sorozatát, a Vészhelyzetet, ezért berendelt egy újabb ilyen koncepcióval megáldott művet. Míg előbbiben a kórházban történetek a nagyobb dolgok, addig itt a terepen fognak. (Múltkor posztoltunk ki róla egy bejegyzést, amelyben láthattatok egy látványos robbanást San Francisco egyik részén.)

Berendelve: 13 epizód.

Anyagok: Weboldal. Interjú: Anastasia Griffith-szel, Cliff Curtis-szel, Derek Luke-kal. Itt egy színfalak mögött, itt egy jelenet és itt egy előzetes róla.

Kanyecc mondja: Hm. Igazából nem is tudom merre kezdjem. Az a harci helyzet, hogy az ER úgy volt jó, ahogy volt. Legalábbis az elején szerettem, de aztán 6. évadjánál abba maradt részemről. Miben lesz más a Trauma? A fenti linken láthattuk, hogy a készítők nem veszik félvállról a dolgokat. Szép kis summát fizetnek ki a városnak, csakhogy foroghasson az, aminek kell. A készítők sorában két Friday Night Lights készítőt jegyzünk. Ennek bizonyára sokan örülnek, hiszen már letettek valamit az asztalra. A szereplők között is feltűnik egy ilyen emberke, de összességében még mindig nem ájultam el tőle. Biztos vagyok benne, hogy az egyik túlélője lesz az idénynek, ezért kb. 60%-os elhalálozási eséllyel illetném csak.

tess mondja: Az NBC nagyon akarja a Vészhelyzet egykori nézőit, így szépen szállítja is az adagot, de ez már egy új generáció. A hangsúly a Pilot alapján az akción lesz, de a szokásos klisé dráma is szerepet kap. Várósnak várós, de nem élem bele magam, mivel túlzottan is sokat ígér a Pilot. Azok a CGI betétek, a sok akció… hát tuti zabálta a költségvetést és ha a folytatásra nem jut ugyanennyi akkor bizony durva csökkenés várható a nézettségben. Részemről 50% a túlélési esélye,de ahogy lenni szokott itt sem a Pilot fog dönteni, hanem kb. a 3. rész.

A tovább mögött a hivatalos előzetese


free web stats