NBC újoncok (2) – Parenthood

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 4, 17:18-kor a(z) Upfront 2009: NBC témába.


Műfaj: dráma

Készítők: Jason Katims (Friday Night Lights), Ron Howard (Arrested Development), Brian Grazer )24, Lie to Me, Shark), Thomas Schlamme (The West Wing, Studio 60 on the Sunset Strip, Sports Night).

Szereplők: Peter Krause (Dirty Sexy Money, The Lost Room, Six Feet Under), Maura Tierney (ER), Craig T. Nelson, Dax Shepard, Bonnie Bedelia (The Divison), Monica Potter (Trust Me, Boston Legal), Erika Christensen (Six Degress), Sam Jaeger és Sarah Ramos (Runaway).

Stúdió: Imagine Entertainment és Universal Media Studios.

Történet: Az alapok már le vannak fektetve, hiszen a 90-es évekbeli sorozat, az In the Parenthood feldolgozása fog érkezni. Mindennek annyi lenne a különlegessége, hogy a klasszikus darab szitkom volt, míg a feldolgozás dramedy lesz. Tehát lényegében mindent újra kell formálni, dolgozni, de az alapsztorit próbálják megtartani, ami a gyermeknevelés nehézségeire megy majd rá, s még jó pár más dologra. Egy mondatba összefoglalva: egy család életéről fog szólni.

Berendelve: 13 epizód.

Anyagok: Weboldal. Interjú: Craig T. Nelson-nal, Maura Tierney-vel, Peter Krause-zal, Ron Howard-dal. Itt egy színfalak mögött, itt egy jelenet és egy előzetes róla.

Kanyecc mondja: Az ilyesmiknek valahogy mostanság nincs nagy sikere. Legalábbis nekem egyből az ilyen nagycsaládos drámasorozatok ugranak be. Az viszont pozitívum, hogy a készítők között helyet kap Jason Katims, azaz a Friday Night Lights-showrunnerje. Engem speciel nem fogott meg benne semmi. Voltak jobb pilotok is, ezért tőlem mindössze csak 20%-ot kap, hol ott ott van Peter Krause, akit egyenesen imádok, de ettől függetlenül se lépek vissza…

A tovább mögött keresd az előzetesét!


free web stats