NBC újoncok (3) – Mercy

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 4, 17:40-kor a(z) Upfront 2009: NBC témába.


Műfaj:
Kórházi dráma.

Készítők: Adam Bernstein (30 Rock, Rescue Me), Gail Berman, Lloyd Braun, Liz Heldens (Friday Night Lights), Gretchen Berg és Aaron Harberts (Pushing Daisies).

Szereplők: Taylor Schilling, Michelle Trachtenberg (Gossip Girl), James Tupper (Samantha Who?, Men in Trees), Guillermo Diaz (Weeds), Jaime Lee Kirchner (Just Legal), Delroy Lindo (Kidnapped), James LeGros (Sleeper Cell), Diego Klattenhoff (Men in Trees).

Stúdió: Universal Media Studios.

Történet: Nem lesz könnyű móka pótolni a Vészhelyzetet, ezért a csatorna egy másik kórházas sorozatot is berendelt. A Mercy középpontjában három főállású ápolónő fog állni. No és miről fog szólni bővebben? Hát hármójuk magánéletéről és munkáséletéről.

Berendelve: 13 epizód.

Anyagok: Weboldal; Interjúk: Jamie Lee Kirchner-rel, Michelle Trachtenberg-gel, Taylor Schilling-gel. És itt egy jelenet, egy színfalak mögött és egy ajánló róla.

Kanyecc mondja: Nekem bejön. Nem lesz vele probléma. Hihetetlen, de a Mercy-ről nekem leginkább a Private Practice jut az eszembe. Legalábbis ott is keveredik a kórházas élet a magánélettel. Konkrétan nővéres koncepciót eddig még nem kaptunk. Hogy miért, az jó kérdés, mindig inkább belemásznak valamelyik nagyobb rétegébe. A női sorozat lesz, merthogy csajok vannak benne? Hm. Jókat kérdezek magamtól, de Adam Bernstein neve mindenképpen ígéretes, ahogyan Aaron Harberts-é is. Michelle Trachtenberg már bizonyított. Részemről nézős lesz. 80%-ot adok a túlélére.

A tovább mögött csekkolható az előzetese.


free web stats