NBC újoncok (4) – Day One

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 4, 18:26-kor a(z) Upfront 2009: NBC témába.

NUP_134807_5100

Műfaj: Dráma

Készítők: Jesse Alexander (Heroes, Lost, Alias) és Alex Graves (Fringe, Journeyman).

Szereplők: Adam Campbell (Harper’s Island), Catherine Dent (The Shield), Julie Gonzalo (Eli Stone, Veronica Mars), David Lyons (ER), Derek Mio (Greek), Carly Pope (24), Thekla Reuten (Sleeper Cell) és Addison Timlin (Cashmere Mafia).

Stúdió: Universal Media Studios.

Történet: Az alapsztori egy apokalipszis után játszódik, amelynek néhány túlélője maradt csak. Ez a kis csapat neki áll feltérképezni a világot, hogy rájöjjön mi okozta a nem várt eseményt, valamint neki áll a társadalom felépítésének.

Berendelve: 13 epizód.

Anyagok: Weboldal; interjúk: Julie Gonzalo-val, Thekla Reuten-nel, Addison J. Timlin-nel, David Lyons-szal, Jesse Alecander-rel és egy színfalak mögött.

Kanyecc mondja: Most mi legyen a Day One-nal. Elgondolkodtam rajta, hogy mit lehetne egy ilyen sorozatból kihozni. Semmi épp ötletem nincs. Valahogy az NBC nagyon erőlteti ezt a Világ végét. Miért mondom? A Heroes-nak nem megy jól a sora. Egyáltalán! Rengeteg nézőt vesztett a harmadik évad premier és finálé között. Erre a csatorna behoz egy hasonló témájú koncepciót. Sok esélyt nem adok neki. 35%-ot maximum, és még túlzásokba is estünk.


free web stats