NBC újoncok (5) – 100 Questions (aka. 100 Questions for Charlotte Payne)

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 4, 18:55-kor a(z) Upfront 2009: NBC témába.


Műfaj: Többkamerás szitkom.

Készítők: James Burrows (Will & Grace, Friends), Kelly Kulchak (Psych), Ron West (Psych) és Christopher Moynihan (For Your Consideration).

Szereplők: Sophie Winkleman, Joy Suprano (Law & Order), Christopher Moynihan (For Your Consideration), David Walton (Quarterlife) és Elizabeth Ho (Women’s Murder Club).

Stúdió: Universal Media Studios és Tagline.

Történet: Egy nőről fog szólni, aki nagy nehézségek árán visszatér a nagyvárosi nyüzsgőségbe. A címet simán tekinthetjük témajelölőnek, hiszen majd valamilyen módon belecsempészik azokat a kérdéseket-válaszokat a koncepcióba, de ez egyelőre számomra titok.

Berendelve: 13 epizód.

Anyagok: Weboldal; interjúk: Chris Moynihan-nel, Sophie Winkleman-nel. Itt nézhető meg egy előzetes, itt meg egy jelenet, és itt egy színfalak mögött.

Kanyecc mondja: Az NBC-nek sok jó szitkomja van. Feleslegesnek véltem a berendelését, de így utólag belegondolva, egyelőre egyik újonc se büszkélkedhet a teljesítményével. Másrészről, minden esztendőben bepróbálkozik valami újjal, ami ha bejön, akkor marad. Legutóbb a 30 Rock volt ilyen, de az három évvel ezelőtt. Előzetese alapján eléggé viccesnek tűnik, de mégsem tudom, hogy kell-e ez nekünk. 40%-ot adok neki.

A tovább mögött egy ajánló róla.


free web stats