NBC újoncok (6) – Community

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 4, 19:33-kor a(z) Upfront 2009: NBC témába.


Műfaj:
Egykamerás szitkom.

Készítők: Russ Krasnoff (The Soloist), Dan Harmon (The Sarah Silverman Program), Joe Russo (Arrested Development), Anthony Russo (Arrested Development) és Gary Foster (The Soloist).

Szereplők: Joel McHale (The Soup), Chevy Chase (Saturday Night Live), Gillian Jacobs (The Book of Daniel), Yvette Nicole Brown (Rules of Engagement), Danny Pudi (Greek) és Alison Brie (Mad Men).

Stúdió: Sony/Krasnoff Foster Entertainment.

Történet: Középpontjában egy harmincas éveiben járó férfi lesz, aki úgy dönt, hogy újfent belekóstol az iskolai életbe. (Mindezt tessék komolyan venni, de ha nem tettétek volna még ,akkor a promo kép is eléggé árulkodó tud lenni.)

Berendelve: 13 epizód.

Anyagok: Weboldal; interjú: Joel McHale-vel, Gillian Jacobs-zal és Chevy Chase-zel. Itt nézhető meg egy előzetes, itt meg egy jelenet, és itt egy színfalak mögött.

Kanyecc mondja: Egy szóval leírva: Tetszik, de pont ezért fog az elsők között elvérezni. Az ilyen stílusú sorozatokat valahogy nem kedvelik a nézők. Gondoljunk csak vissza a Teachers címre hallgató – szintén – NBC-s sorozatra, amelybe tanárok kaptak szerepet és terepet. Na úgy… csak 6 epizódnyit ért meg, aztán csókolom. Hiába jön a sztori, ez bizony kasza gyanús lesz nézettség szempontjából, ha nem kap egy erős felvezetést. 20%-nyi túlélést jósolok neki.

A tovább mögött egy ajánló róla.


free web stats