NBC Infront – 2009/10

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 4, 21:05-kor a(z) 2009/10 sorozatai témába.

Elkezdődött! Hölgyeim és Uraim. Itt a május, az a hónap, amire egész esztendőben vártunk. Nincs is mesésebb, mint a szezonfinálék hadában megismerni az új sorozatokat, akiket majd vagy imádni, vagy isteníteni, vagy utálni, vagy gyűlölni fogunk valami miatt. (A számomra második legszebb, amikor szeptemberben folytatódnak a visszatérők és érkeznek az újoncok.)

Megvan a bűvös lista, amin hat sorozat szerepel! Négy darab dráma: a Trauma, a Parenthood, a Day One és a Mercy; valamint két darab szitkom: a 100 Questions (címrövidülés történt nála) és a Community. Ezen kívül még érkezik 5 talkshow: The Jay Leno Show, SNL különkiadás, The Marriage Ref, Breakthrough With Tony Robbins és Who Do You Think You Are?.

No és mik közül választhatott a csatorna? Összesen 11 sorozatról esett szó év közben, amik közül rendelgethetett volna. Hat dráma és öt szitkom. Mik lennének ezek? Ezen a linken feleleveníthetitek, inkább foglalkozzunk azokkal, amiket megsiratnánk! Ilyen a Lost& Found, mert bizony az NBC jó kis nyomozós sorozatokat szokott csinálni, valamint az Off Duty-t, amit szintén rendőrös, de éppen szitkom formában.

Biztos visszatérők között kell számon tartanunk a következő koncepciókat: a The Office-t, a 30 Rock-ot, a Law & Order: SVU-ot, a The Biggest Loser-t, a Heroes-zal, a Friday Night Lights-t és a The Celebrity Apprentice-t, amiket az elsők között rendeltek be. Ezen kívül számolnunk kell a Southland-del, a Medium-mal, valamint a jelek szerint a Parks and Recreation-nel.

A következő sorozatok sorsa azonban még kérdésesek: Chuck, a Law & Order, a My name is Earl. Döntés május 29-én érkezik. Tudjuk, addig még sok víz fog lefolyni a Dunán, de ez van. Az NBC már második éve tartja az előre hozott Upfrontját.


free web stats