Kaszálták a Life-ot

 
Beküldte: tess 2009 May 6, 16:02-kor a(z) Canceled/Ended: 2008/09,Hírek témába.

A napokban megvolt az NBC Upfrontja, ami valójában egy Infront akarna lenni, mivel jó pár sorozat sorsa még nem tisztázott. Hogy mire jó ez a kétszeri parasztvakítás ne kérdezzétek, az NBC-nél pár okos úgy is megmagyarázná. Ellenben akad pár sorozat, aminek a sorsa már nagyon is tisztázott, na ide tartozik a Life is, ami megkapta 2 évad után a kaszát. Lehet emészteni a történeteket.

Az ominózus finálé már áprilisban lement, szóval kizártnak tartom, hogy ne cliffhangeres lenne a finálé, pedig ez a sorozat megérdemelte volna tutira. Félreértés ne essék, a Life egy tipikus nyomozós sorozat a tucat kategóriából, de valamiért mégis vonzó volt. Egyrészt mert Damian Lewis irtózatosan fasza gyerek a szerepre. Ezzel az örökös zen szöveggel, meg azokkal a beteg beállásokkal nem lehetett nem szeretni. Másrészről meg ott volt még a nagyon halvány átívelő történet is végig a részekben, ami meg ugye nem divatos manapság a random sorozatok közt. Vegyük csak példának okáért a The Mentalist-ot, ahol random részenként hozzák csak vissza Red John-t.

Az 1. évad nálam, amolyan tipikus feelgood season volt, vittem is részenként, holott tiszta sor volt, hogy egy idő után csak magam ismétlem. Ettől függetlenül bejövős volt, szóval lehet, a napokban összerántok rá egy érdemleges évad kritikát, aztán jöhet a 2. évad, de csak szigorúan darálva. Kár érte? Ezt nem mondanám, mivel 1 évad lemaradásban vagyok, de mindenesetre hiányozni fog. Ellenben remélem, hogy a producerek mihamarabb lecsapnak Lewis-ra, mivel tényleg nagy tehetség a maga módján.


free web stats