Felkészültetek a nyári “pangásra”?

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 13, 21:28-kor a(z) Hírek témába.

Májusban rengeteg sorozat fejezi be az évadját, amelyet sokak szerint uborkaszezon fog követni. Miért nevezzük uborkaszezonnak? …hát mert java részt számolnunk kell a pangással. Ez bizony nem feltétlenül igaz, főleg a múlt esztendőben nem volt az, hiszen olyan fergeteges nyárt produkáltak nekünk a kábelcsatornák, hogy csak győztük nézni a jobbnál jobb reality-ket, kábelpróbálkozásokat és visszatérőket. Most se lesz másképpen, noha feltűnik néhány olyan sorozat, amit láthattuk vagy kanadai, vagy kábel, vagy angol csatornán. Lássuk nagy vonalakban, kikre kell odafigyelnünk.

Kezdeném a sort június 1-jével, amikor is visszatér újra az NBC műsorára az I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here!, azaz hazai címén Celeb vagyok, ments ki innen! túlélő sztár reality. Nézős lesz egy darabig biztosan. Június 4-én érkezik a The Listener című kanadai sorozat, ami lassan a szomszédba az évadzárójánál fog tartani. Június 8-án Nancy-ék folytatják a füves kalandjaikat, azaz ne feledjük el: Weeds 5. évadpremier, melyet közvetlenül a Nurse Jackie fog követni. Június 14-én megkapjuk a fű mellé a szintetikus vér adagunkat, azaz True Blood második évad premier. Június 21-én a Merlin, június 23-án a The Superstars, míg 24-én a The Philantropist mutatkozik be. (Utóbbiról még ma lesz ajánló kihelyezve.) Visszatérőként érkezik 22-én a The Secret Life of the American Teenager második évadja, majd 23-án az America’s Got Talent.

Július 1-jén jön a The Great American Road Trip című reality, majd 7-én Blonde Charity Mafia, azaz egy dokurealiy a washingtoniakról. Szintén 7-én folytatódik az Eureka harmadik évadjának második fele, valamint érkezik a Warehouse 13, amit nagyon várunk már. 8-án jön az I Survived a Japanese Game Show második etapja, aztán kicsit később, 20-án jön a vakrandis Dating in the Dark, 28-án pedig a More to Love.

Nem esett szó az Eli Stone-ról, ami június 20-án fog folytatódni, a Dirty Sexy Money-ról, ami pedig július 18-án. Valamikor augusztusban érkezik a Mad Men harmadik évadja. Ezen kívül dupla minisorozattal lep meg bennünket az NBC nyáron is. Az egyik a The Storm, ami július 19-én és 26-án; a másik a Meteor, ami június 7-én és 14-én lesz látható. Szintén kimaradt a sorból a Law & Order: Criminal Intent nyolcadik évad premierje, ami június 8-án lesz aktuális.

(Ha netán valami kimaradt volna, akkor kommentekbe lehet jelezni. Első ránézésre ezeket találtuk, amikre mindenképpen fel kell hívnunk a figyelmet, de nem állítjuk, hogy nem maradt ki valaki más fontos.)


free web stats