FOX újoncok (2) – Human Target

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 18, 17:27-kor a(z) Upfront 2009: FOX témába.

Műfaj: Dráma.

Készítők: Jon Steinberg, McG (Supernatural, Chuck, The O.C., Fastlane), Simon West.

Szereplők: Mark Valley (Fringe, Swingtown, Emily’s Reasons Why Not, Boston Legal), Jackie Earle Haley (Watchmen), Jackie Earle, Chi McBride.

Stúdiók: WBTV, DC Comics, Wonderland

Történet: Az alap, azaz a sztori adott, mivel egy képregény-adoptációról van szó. A főhősünk feladata az lesz, hogy segítsen a rászorulókon, csak éppen mindig más személyisége van. Teljesen kiszámíthatatlan mikor, melyik “szállja meg”. Ez hol előnyére, hol hátrányára fog válni, de az esetek 99%-ban a rossz el fogja nyerni a méltó jutalmát.

Berendelve:13 epizód. Premierje: január 17-én vasárnap este 20:00-ára.

Anyagok: Itt olvasható róla egy kritika.

Kanyecc mondja: Első olvasásra a My Own Worst Enemy-t jutatta az eszembe, mivel abban volt olyan, hogy a csókának több személyisége van. Az a probléma, hogy nem tudni miképpen jelenik meg ez a képernyőn. Minden irányba kitolhatja az egész. Lehet, hogy a legjobb pilot lesz, mert bírom az ilyen témát (lásd: Jekyll), de az ellenkezője sincs kizárva. Mindenesettre McG jelenléte több mint jó és sokat dob az összhangba, ahogy Mark Valley. A DC Comics stúdió-ról nem is szólva, ami hab a tortán. Várós lesz. Kíváncsivá tett, de látván elődjei sorsát pusztán csak 35%-os túlélést garantálok neki.

tess mondja: Hát ha azt vesszük alapul, hogy az USA az elsődleges piac és ott meg tombol a képregény őrület megint akkor tuti befutónak ígérkezik. Aztán még ott van McG neve is, aki hírhedt ugye a vizuális állatságairól és a sikeres kezéről. Azt mondanám, hogy van benne fantázia, de látva a Heroes bukdácsolását, a Bionic Wohman canceljét nem vagyok benne biztos, hogy ezt most annyira akarnák a nézők. Én akarom, de persze ez csak mellékes. 60% a túlélési esélye, de ha a Pilot és a folytatás ütni fog, akkor isten sem állíthatja meg.

FERCSA mondja: Ez a másik FOX-os újonc amiben látok valami fantáziát. McG-vel karöltve sikeres lehet főleg ,ha belecsempész egy csipet Supernatot. Egyetlen negatívum ,hogy vasárnap estére tüzték ki, de ettől függetlenül habozás nélkül megkapja tőlem a 66%-ot, mint a Sons of Tucson.


free web stats