Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 14, 15:27-kor a(z) Hírek témába.

 • Ma esti (sorozat) vendégek: Adele (Grammy díjas) és Christine Baranski – Ugly Betty, Clay Aiken (American Idol), Sherri Shepherd (The View) és Alan Alda (M*A*S*H) – 30 Rock, Brendan Fehr (Roswell) és Ryan O’Neal – Bones, Norm MacDonald (Saturday Night Live) – My Name Is Earl, Gerald McRaney (Jericho) és Cyntia Watros (Lost) – CSI: Crime Scene Investigation.
 • Ma esti talkshow vendégek: Adrien Brody (Giallo) – Jimmy Kimmel Live, Anderson Cooper (Anderson Cooper 360°) – The Ellen DeGeneres Show, Katie Couric (CBS Evening News) – The Tonight Show With Jay Leno, Jimmy Fallon (Late Night With Jimmy Fallon) és Kathy Griffin (My Life on the D-List) – The Tyra Banks Show, Teri Hatcher (Desperate Housewives) – Late Show With David Letterman, Denis Leary (Rescue Me) – Rachael Ray, Howie Mandel (Deal or No Deal) – The Late Late Show With Craig Ferguson, Neal McDonough (”Desperate Housewives”) és Brooke Shields (Lipstick Jungle) – The View, Alyssa Milano (My Name is Earl) – The Bonnie Hunt Show, Kelly Monaco (General Hospital) – Last Call With Carson Daly, Ryan O’Neal (Bones) – Today, Jeff Probst (Survivor) – Live With Regis and Kelly.
 • A Fox berendelte a Lie to Me második évadját. Nem kap külön bejegyzést, legalábbis tőlem biztosan. Az érdekessége a hírnek még annyi lenne, hogy Shawn Ryan lesz a sorozat showrunner-je, aki korábban a The Shield által alkotott maradandót. Újabb 13 epizódra lett berendelve, egyszóval a Fox, inkább csak félévig szeretne vele számolni.
 • Szintén nem kapja meg a tisztelet körét a Party Down se, amelyből újabb 10 epizódot rendeltek be. (Starz sorozat, sajnos nem volt hozzá szerencsém, de sok jót olvastam róla. Érdemes lenne bepróbálni.)
 • A Fox annyira megkedvelte a So You Think You Can Dance-t, hogy a nyári premiert követően ősszel egyből érkezik a folytatás, azaz nem tart szünetet. Bepróbálkozik vele az őszi hajtásba, aztán csak lesz majd valahogy.
 • Az a hír járja, hogy a Fox három idei újoncának a projektjét lelőtte, amelyek között helyet foglalt az Absolutely Fabulous-remake, az Eve Adams és a Two Dollar Beer. (Ha netán nem rémlene, melyik miről szólna és kik szerepelnek a készítők és szereplők sorában, akkor klikkelj ide.)
 • Rekordot döntött a The Real Housewives of New Jersey a premier nézettségével, amit 1.72 millióan láttak, ebből 1.26 a célközönség volt. (Amúgy meg copy-paste a twitteremről.)
 • Érdekesség a Reaper-rel kapcsolatban. A sorozat nem igazán remekel az idei idényben, így több helyen is már temetik. Viszont, most olvastam egy érdekes cikket, miszerint van esélye a túlélésre, már ha a CW lepasszolja a szindikátusi sugárzásnak. Így megoldódna a probléma, bár ilyen jellegű túléléssel rövidnek mondható sorozatpálya futásom alatt még nem találkoztam.
 • Wanda Sykes ikreket szült. Gratula neki.
 • Jay Leno miközben készülődik az őszi showjára, addig ellátogat másik talkshow-ba is. Itt olvasható egy interjú vele és a betegségével kapcsolatban, mivel Ellen-nél járt legutóbb.
 • Laurence Fishburne nem váltotta meg a CSI világát. Mióta átvette a szerepet William Petersen-től 17%-os nézettségvesztést produkált, amit koránt sem tekinthetünk elenyészőnek. Marc Berman elmondása szerint, kezdetben a nézők azért ültek le elő, mert hajtotta őket a kíváncsiság, mégis milyen lesz az új főnök, most viszont, mikor már megtapasztalták, kezdenek kiábrándulni belőle. Érdekes, de annál igazabb.
 • Adam Lambert a legesélyesebb az American Idol idei évadjának megnyerésére. Ezt azért írjuk le, mert ha már az hazai AXN-blog is ebből falatozgat, akkor van benne valami, sőt úgy, hogy nem is megy idehaza egyetlen évadja se.
 • Olyan pletyka kelt szárnyakra, amitől eldobtuk az agyunkat. Mit szólnátok ahhoz, ha jönne a közel jövőben egy Desperate Housewivesspinoff, amely Lily Tomlin-ról és Kathryn Joosten-ről szólna? Ha valakit érdekelnek a részletek, az itt folytassa.
 • Hogy néz ki Mary Lynn Rajskub a vörösszönyegen rózsaszín ruciban? Nos, kattintsatok ide és meglátjátok.
 • Paul Farhi, The Washington Post-os „blogger” szerint a TV nézés a kipusztulás széle felé tart, mert manapság mindent meglehet nézni a weben. Erre a legjobb példa a Hulu.com, ahova a tévécsatornák – mármint, akik szerződést kötöttek a szolgáltatóval – felpakolják az összes sorozatukat.
 • A Showtime itt nyilatkozik arról, hogy miért kaszálta el mind a négy pilottervét, amelyből kettő mindenképpen – szerintünk – megállta volna a helyét.
 • Itt leshető meg a TOP10 leghasznavehetetlenebb Mr. T cucc.
 • Ed Yeager és Ric Swartzlander ott hagyta a Gary Unmarried-et összetűzés miatt. A helyüket Ira Ungerleider és Rob Des Hotel fogja pótolni. Ezzel egyidejűleg arra is rávilágítottak, hogy van esély a reményre és a folytatásra.

free web stats