Fox Infront – 2009/10

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 15, 21:45-kor a(z) 2009/10 sorozatai témába.

Az NBC tudja, hogyan indítson el egy lavinát. Május 4-én megtartotta az Infrontot, amit az Upfront előjárójaként tartunk számon. Ekkor kiderült, hogy melyik újoncok kaptak berendelést, továbbá visszatérő. Természetesen kételyek maradtak, de ez éppen elegendő volt ahhoz, hogy az ABC és a Fox rákapjon a csalóra. Lassacskán elkezdték ők is berendelgetni – Upfront előtt – a 2009/10-es üdvöskéket.

Most értünk el ahhoz a ponthoz, hogy beszéljünk a bejegyzés erejéig azokról a hírekről, amiket hírmorzsáink között olvashattatok. Lássuk a tényeket! A következő idényben, mint visszatérő fel fog tűnni: a Fringe, a Lie to Me, a House, a 24, a ’Til Death, az American Dad, a The Simpsons, a Family Guy, a Kitchen Nightmares és majdnem biztos, hogy a Bones is.

Jelenlegi felállás szerint kaszát kapott a Sit Down, Shut Up, a Do not Distrub, a Prison Break, a MADtv, a Hole in the Wall és a King of the Hill. A sorosa egyelőre bizonytalan a Terminator: The Sarah Connor Chronicles-nek és a Dollhouse-nak, bár egyes információk alapján utóbbiból berendelték a második évadot.

És akkor jöjjenek az újoncok. A Glee és a The Cleveland érkezése volt az elsők között a legbiztosabb. Előbbinek a pilot epizódját még májusban láthatjuk, aztán a folytatást majdcsak ősszel. Utóbbiból viszont berendelték a második évadot úgy, hogy a premiert se láttuk. Aztán érkezik még a Human Target, a Sons of Turcson, amiről tudhattuk. Ma írtuk meg, hogy a Brothers és a Past Life (amit előtte The Reincarnationist-nek hívtak) szintén megkapta a berendelést őszre, míg a jelek szerint a Maggie Hill is, amivel midseason-ben kell számolnunk.

6 újonc kiléte már ismert a Fox részéről. Az se titok, hogy a Two Dollar Beer-nek, az Absolutely Fabulous-remake-nek és az Eve Adams-nek a projektjét leállították, azaz a jelek szerint nem lesz belőlük sorozat. 12 pilottervből kilenc sorsa már eldőlt. (A Glee és a The Cleveland nincs közte.) Maradt másik négy – a Masterwork, a Cop House, a The Station és a Walorsky –, amelyekért még lehet izgulni.

Május 18-án, azaz jövő hétfőn lesz a csatorna hivatalos Upfrontja. Érthető, hogy ennyire szivárgatja a tényeket. Legalább addigra mi is elkészítjük az Upfront-beszámolókat, amelyeket csak utána posztolnunk kell.


free web stats