Upfront elé hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 18, 10:19-kor a(z) Hírek témába.

  • Ausiello az éjjel elújságolta a Terminator: TSCC legelképzelhetőbb végítéletét. A Fox hivatalosan is törölte Sarah Connor krónikáit. Ez már hivatalos hír, a csatorna nem adott neki újabb esélyt, hiába volt sokak szerint nagy előre haladás a második évad fináléjában.
  • Noha a Terminator: TSCC kiesett a sorból a Chuck nem! Az a sok pletyka végre hivatalos lett. Igen, igen, berendelték a második évadját. Érkezik belőle a folytatás. Azaz a múltkori WB-s kép, amit hírmorzsák között mutattunk meg, végülis tényleg beigazolódott. Hátulütője az egésznek, hogy csak 13 epizódot rendeltek be belőle, azaz egy midseason alatt le akarják tudni.
  • A CBS se húzta tovább az idegeket. Berendelte a Cold Case hetedik évadját. Szintén sok pletyka keringett körülötte, de a vasárnapi adag egyik mérvadója szokott lenni. Zsebben a hetedik etap, nincs kieső hétvégén.
  • Ennyire már a Without a Trace nem örülhetett, mivel megálljt parancsoltak neki. Ezt természetesen kaszaként tessék értelmezni. Így se panaszkodhat, hiszen összesen 160 epizódot élt meg 7 etap formájában. Nyugodjon békében, mi biztosan nem fogjuk siratni.
  • A végére pedig egy ABC-s kasza. A The Unusuals nem kapta meg a második évadjára szóló berendelést. (Cseppet sem csodálkozunk, egyrészről rengeteg visszatérő tér vissza ősszel, másrészről a nézettségével se remekelt.)
  • A pletykák szerint a CBS berendelte a  Rules of Engagement folytatást, ami megint csak midseason-re érkezne, ellenben a Privileged eléggé szarul áll a The CW-nél.

free web stats