FOX újoncok (3) – Past Life (aka. The Reincarnationist)

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 18, 18:31-kor a(z) Upfront 2009: FOX témába.

Műfaj: Dráma

Készítők: David Hudgin (Friday Night Lights, Everwood) a creator, Lou Pitt, Deran Sarafian (House M.D.) rendezi a Pilot-ot

Szereplők: Kelli Giddish (All My Children), Nicholas Bishop (Home and Away), Richard Schiff (The West Wing), Ravi Patel (Easy Money)

Stúdiók: Bonanza Productions Inc., Warner Bros. Television

Történet: Egy újabb feldolgozás a Fox palettáján, de ezúttal nem képregényről van szó, hanem M. J. Rose nagysikerű könyvéről a „Reincarnationis”-ról. Az alapkoncepció kissé érdekesnek tűnhet, mivel egy nyomozós sorozatról van szó, amelyben a jelenben történt eseményekre a választ az adja meg, hogy az előző életünkben milyen emberek voltunk. A történet középpontjában Dr. Kate McGinn áll, aki nem egy hétköznapi pszichológus és ezt kihasználva mindent megtesz, hogy páciensei múltban átélt traumáit megoldja.

Berendelve: 13 epizód. Premier: Mid-season dráma lesz várhatóan a kedd esti 21.00-ás sávban.

Kanyecc mondja: Nyomozós sorozatok forever. A Fox-nak nincs annyi, mint a CBS-nek vagy az NBC-nek ezért úgy gondolta, próbát tesz. Ravi Patel az Easy Money-ban nem jutott hosszabb szerephez, mert eléggé tré nézettséget hozott össze. Igazából az egész szereplőgárda elgondolkoztat, mert eléggé kiéleződik az ellentét. David Hudgin neve nőveli a rátát, de ha nem tud olyant mutatni, mint az előző idényben a The Mentalist, akkor veszett fejsze. 25% esélyt adok neki.

tess mondja: Újabb nyomozós sorozat, ami szemlátomást egy újabb piaci rést kíván betömni. Meglátjuk, bár azért igen nagy a rizikófaktor, hiába a FNL egyik embere ül a creatori székben. A szereplők kevésbé ismertek, a műfaj hihetetlenül telített és az alapkoncepció is erőltetettnek tűnik. Részemről 40% a túlélési esélye, de persze az American Idol vezeti fel, így bármi lehetséges.

FERCSA mondja: Ez a reinkarnációs hokuszpók máris bukta részemről. Egyetlen egy igazán súlyos indok a 33% mellett az American Idol. Biztosra veszem ,hogy jó pár millióval fog nyitni, de hamar alább fogja adni.


free web stats