FOX újoncok (5) – Sons of Tucson

 
Beküldte: tess 2009 May 18, 19:22-kor a(z) Upfront 2009: FOX témába.

Műfaj: Egykamerás szitkom.

Készítők: Todd Holland (Miss/Guided, Marcolm in the Middle) – rendező, Tommy Dewey – író, Gerg Bratman – író, Harvey Myman, Jason Felts, Justin Berfield.

Szereplők: Frank Dolce (Doubt), Davis Cleveland (How I Met Your Mother), Tyler Labine (Reaper), Natalie Martinez (Saints & Sinners), Bret Harrison (Reaper).

Stúdiók: 20th Century Fox Television.

Történet: A Sons of Turcson valójában egy családi vígjáték sorozat lenne. Középpontjában három testvér – Robby- (8 éves), Gary- (11 éves) és Brandon Gunderson (13 éves) – áll, akik felbérelnek egy szélhámost, hogy legyen egy kis ideig az apjuk. Mindezt azért teszik, mert a családfő börtönben van.

Berendelve: 13 epizód. Mid-seasonre rendelte be a csatorna. Vasárnap esténként 20:30-ra kapott időpontot a The Simpsons és a Family Guy közé. Premierjét tavaszra ígérik.

Kanyecc mondja: Az ott a képen, nem a Reaper-ös csóka? Dehogynem! Már tetszik. Legalábis egy lépés előnnyel indul a többitől. (Jogos lehet a kérdés, hogy akkor mi lesz a Reaper-rel, merthogy főszereplő volna a The CW-es sorozatban. Ezek szerint kasza?) Ha választanom kellene a Brothers és közte, akkor egyértelműen a voksomat megkapná. Todd Holland maradandót alkotott, még ha a nagyérdemű közönségnek annyira nem tetszett a Miss/Guided, viszont nekem nagyon is. A sok ifjú színészpalánta nagy aggályokat kelthet, ellenben a felvezetése remek lesz. 60% esélye van a túlélésre. Vasárnap amúgy sincs nagy hajtás.

tess mondja: A FOX vasárnap sitcommal próbálkozik? Na, ne!!! Alapból bukta, vagy csak én érzem így? Ennek ellenére a synopsis és a főszereplő engem megvett, szóval tuti nézős lesz a Pilot. Rég volt már ennyire eredeti sitcom alapkoncepció a palettán. Na jó, ott van most a Better Off Ted, de az mégis csak egy ABC. A túlélési esélye 15%, de a premiernél ott leszünk.

FERCSA mondja: Emlékszem volt valami hasonló mozifilmes koncepció, ott is felbéreltek egy csövest/csavargót pár kölyök..  A lényeg szerintem teljesen megvan rá az esély ,hogy sikeres sorozat lesz, egyrészt ott van a két Reaper-es srác plussz két olyan rajzfilm közé ékelödik be amit zabálnak az amcsi fiatalok, szóval 66%.


free web stats