Fox újoncok (4) – Brothers

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 18, 18:32-kor a(z) Upfront 2009: FOX témába.

Műfaj: Többkamerás szitkom.

Készítők: Don Reo (Everybody Hates Chris, Action), Eric Tannenbaum (Two and a Half Men, Sit Down, Shut Up, Notes from the Underbelly), Kim Tannenbaum (Two and a Half Men, Notes from the Underbelly), Mitch Hurwitz (Arrested Development), Ted Wass.

Szereplők: Michael Strahan, Darryl Mitchell (ED), Colton Dunn (MADtv).

Stúdiók: Sony Pictures Television; Tantamount Studios; Impact Zone Productions, Inc.

Történet: Egy olyan apáról szól, aki egykor nagy focista volt, azonban manapság már csak a tolószékében érvényesül egy balesetet követően.

Berendelve: 13 epizód. Péntekre kapott időpontot 20:00-ára.

Kanyecc mondja: Vajmi kevés, amit írtak róla. Sok mindenre sajnos nem tudok következtetni. Ránézek acasting képre és látok egy sor feketét. Hehe. A viccet félre téve Tannenbaum testvérek nyomhatják fel a szinten elfogadhatóra, hiszen már van tapasztalatuk, mégis mire kíváncsiak az amerikaiak a Two and a Half Men kapcsán. Szereplők között sok az ismeretlen, ami nagy baj. Sőt a legnagyobb bajt premieridőpontja jelenti, mivel a halálzóna kapta a jegyét. 10%-nyi esélyt mondok a túlélésére.

tess mondja: Impozáns stáb ismeretlen szereplők és persze egy halálos időpont. Hát… őszintén szólva lövésem sincs mi lesz vele. Infó egyelőre nem sok van, ami ugye gond és egy sitcomnak a péntek sem fekszik. Hiába a nagy nevek a stábban ez bizony már most D.O.A., de ha egy ’till Death bírta akkor ennek is van élből némi esélye.

FERCSA mondja: Nem sok sikeres kimondottan színes bőrű sorozat van , de úgy tünik ez se fog közéjük tartozni, mert vajmi kevés esélyt látok arra ,hogy a EHC sikereire törjön. 5%


free web stats