Fox újoncok (6) – The Wanda Skyes Show

 
Beküldte: tess 2009 May 18, 19:31-kor a(z) Upfront 2009: FOX témába.

Műfaj: Late Night Show

Készítők: Egyelőre csak előkészületi fázisban van

Szereplők: Wanda Sykes (The New Adventures of Old Christine)

Stúdiók: Fox Television Studios

Történet: Az Emmy-díjas Wanda Sykes lesz a hostja az egyelőre csak munkacímen futó, szombatra tervezett late night shownak. A tervek szerint Wanda kíméletlen és provokatív stílusban fogja osztani az észt az aktuális témákról. Lesz majd sok vendég, meg persze feszítetett tempó, mivel a show nem egyszer kimozdul majd a stúdió 4 fala közül is.

Berendelve: Szombatra érkezik 23.00-ra Spike Feurstein showja helyére.

Kanyecc mondja: Hogy ezt miért rendelték be, fogalmam sincs, viszont mivel már eleve szombatra kapott időpontot nagy rá az esély, hogy túl fogja élni az idényt, sőt több mint biztos, hiszen alapból erre a napra akart építkezni és a premierjét már őszre tűzték ki. 80% a túlélési esélye, 0% a nézési rátája.

tess mondja: Alapból bukta, mivel először is szombat éjjel van, másrészről meg labdába se rúghat a nagyokkal szemben. Ahogy nézem kb. egy szinten lesz Spike Feurstein műsorával, ami neves egyszerűséggel csak lecseréltek. A túlélési esélye alapból 0%, de aztán persze lehet, hogy húzza pár évig, mint Spike Feurstein.

FERCSA mondja: Már Feurstein műsora se volt egy eget rengető, de egyre pont emlékszem mikor a TCA-an bohóckodott, nc.  A FOX meg adott egy pofont a szarnak mint egy fifty-fifty alapon; a százalékos rátát most hanyagolnám.


free web stats