A Samantha Who is megkapta a cancelt

 
Beküldte: tess 2009 May 18, 20:57-kor a(z) Canceled/Ended: 2008/09,Hírek témába.

A végzet utolérte a Samantha Who-t is, mint ahogy a cím is mutatja az ABC végre lelőtte a mostanság igen csak gyengélkedő sitcom-ot. Christina Applegate már látott szebb napokat is, elég csak a Married with Children 257 részére gondolnunk meg pár viccesebb filmszerepére. A nagy visszatérés a Samantha Who? lett volna, amit viszont a kritikusok már a premier után darabokra szedtek.

A nagy gond viszont mégsem ez volt, hanem a nézettség, ami szó szerint hatalmas mértékű lejtmenetet matatott végig. A premier 18-49ben 4,2-t hozott, míg a 2. évad utolsó adásba került része már csak 1,4-et. A milliós összehasonlítást be sem merem másolni, mivel olyan nagymérvű a csökkentés. Így aztán cseppet sem volt véletlen a cancel.

Persze a háttérben próbálkoztak a költségek lefaragásával, de persze eredménytelenül. A tervek szerint 500.000 dollárt spóroltak volna meg azzal, hogy átváltanak a multi-cam stílusra. Egyes források szerint viszont a költségcsökkentés olyan nagymérvű lett volna, hogy az már az évadot veszélyeztette volna.

Szóval a kaszás jött, Samantha meg ment. A végeredmény 2 csonka évad és 28 adásba került rész. Jah, azt el is felejtettem mondani, hogy az ABC áprilisban hiatusba pakolta a sorozatot, ahonnan már tuti nem tér vissza. Aggodalomra viszont nincs okunk, mivel az adásba nem került részeket már leforgatták, szóval a dvd-n tuti rajta lesznek és amúgy is már kint vannak a nemzetközi piacon. Szóval ha mázlisták vagyunk, akkor a dvd premier előtt a Viasat3 lenyomja az egész évadot.


free web stats