ABC újoncok (6) – Happy Town

 
Beküldte: tess 2009 May 19, 15:37-kor a(z) Upfront 2009: ABC témába.

Műfaj: Dráma

Készítők: A creatori székben Andre Nemec (Alias, October Road, Life on Mars), Josh Applebaum (Alias, Fastlane, Life on Mars) és Scott Rosenberg (October Road, Life on Mars), a rendezői székben Gary Fleder (October Road, Blind Justice)

Szereplők: Amy Acker (Angel, Dollhouse), Dean Winters (30 Rock, The Sarah Connor Chronicles), Geoff Stults (October Road, Reunion, 7th Heaven), Jay Paulson (October Road), John Patrick Amedori (Gossip Girl, Vanished), Lauren German, Robert Wisdom (Supernatural), Sam Neill (Crusoe, The Tudors), Sarah Gadon (Being Erica, The Border)

Stúdiók: ABC Studios, Space Floor Television

Történet: Haplin egy álmos kis Minnesotai kisváros, ami leginkább a pékségéről híres. Azonban 7 évvel ezelőtt egy pszichopata, akit csak „The Magic Man” néven emlegetnek a lakosok elrabolt 7 gyereket. Az ügyet persze nem sikerült lezárni, de az évek alatt a kisváros megbékélt. Most viszont újra visszatér a rejtélyes pszichopata és kezdetét veszi a rettegés. Tommy Conroy sheriff feladata, hogy apja örökségét tovább folytatva végre lezárja az ügyet, ami nem is olyan egyszerű, hisz szinte az egész város gyanúsítottá válik. Eközben ráadásul egy titokzatos nő érkezik a városba, aki a családja múltját szeretné végre felgöngyölíteni…

Berendelve: 13 részre rendelték be, de majd csak a mid-seasonben érkezik ????

Kanyecc mondja: Előre tetszik. Kapos sztorija van, főleg úgy, hogy most zajlik a premierje. Harper’s Island odakinn. A cím választás értékeljük: Happy Town. Teljesen illik az egészre, hiszen elgondolkoztatja az ember, miről is kaphatta vagy éppen mit akarnak lefedni vele. Josh Applebaum neve túl dobja az 50%-on, Dead Winters és Sam Neil pedig tovább emeli. 80%, hogy jó sorozat lesz, 20% hogy a nézők leszarják!

tess mondja: Talán megtaláltuk a Twin Peaks modern verzióját? Az alapkoncepció engem már most megvett, hisz tuti szerializált dráma lesz, ezt egyszerűen másban nem tudom elképzelni. A Life on Mars és az October Road producerei meg hát szerintem garantálják az igényes drámát. Aki miatt viszont mégis nézős lesz az Amy Arcker, aki ezért a szerepért hagyta ott a Dollhouse-t, hogy Robert Wisdom-ról ne is beszéljünk. A potenciál benne van elég rendesen, csak félő hogy az elődök, azaz a Vanished, a Kidnapped sorsár jut, mivel az amcsik annyira nem vevők a nagy összeesküvésekre. Azonban mivel mid-season drámáról van szó, simán adok neki 75% túlélési esélyt.

FERCSA mondja: Ígéretes, Amy Ackert imádjuk, ki nem? A történet meg inkább Harper’s Island-re hajaz és ha a HI szereplésére gondolok akkor az nem volt valami fényes, át is került másik slotba, ebből kifolyólag 50%.


free web stats