ABC újoncok (7) – V

 
Beküldte: tess 2009 May 19, 16:29-kor a(z) Upfront 2009: ABC témába.

Műfaj: Dráma

Készítők: A creatori székben Scott Peters (The 4400), Jace Hall (videó játék producer) a Pilot-ot Yves Simoneau (The 4400) rendezi.

Szereplők: Elizabeth Mitchell (Lost), Joel Gretsch (The 4400), Logan Huffman, Morena Baccarin (Firefly, Stargate SG-1), Morris Chestnut (C-16: FBI), Scott Wolf (The Nine, Everwood), Alan Tudyk (Dollhouse, Firefly), David Richmond-Peck (Jeremiah, Smallville), Jesse Wheeler, Laura Vandervoort (Smallville, Instant Star), Lourdes Benedicto (The Nine, Cashmere Mafia)

Stúdiók: HDFilms, Warner Bros. Television

Történet: A világ egyszer csak arra ébred, hogy minden nagyobb város felett idegen űrhajók állomásoznak. Az idegenek békével jöttek és ennek fejében orvosi és technikai vívmányokkal ajándékozzák meg az emberiséget. Csakhogy a háttérben ennél több van, mivel kiderül, hogy az idegenek hazudtak. Erica Evans a Nemzetbiztonság egyik embere ugyanis rájön, hogy az idegenek szép lassan beszivárognak a gazdasági és politikai életbe, ami egy invázió első jele is lehet…

Berendelve: 6 részre rendelték be, ebből értetődően csak mid-season sorozat lesz.

Kanyecc mondja: Nehéz lesz szubjektív véleményt írnom róla. Az UFO-s témák mindig megmozgatták a fantáziámat, viszont a koncepciónak több buktatója van ahhoz képest, hogy az alapsztori már előzőleg le volt fektetve. Dobálózhatnék a The 4400-zal, de nem teszem, inkább a Függetlenség napját hozom fel példa gyanánt. Na az tetszett. Ha hozzák a színvonalt, no problem. 50%

tess mondja: Az ABC nem kisebb fába vágta a fejszéjét, mint a klasszikusnak számító ’83-as NBC sci-fi a V remakelésébe. Országos tv-n mostanság hasonlóra nem igen volt példa, de legalább dicséretes, hogy szakképzet gárdát rendeltek mellé. Ez vonatkozik mind a stábra, mind a szereplőkre is, de ettől persze koránt sincs biztonságban a sorozat. A Pilot részen nagyon sok fog múlni, szóval csak 30% az életben maradási esélye, de engem már most megvettek vele.

FERCSA mondja: A remake-kel csinyán kell bánni, mert bármi megtörténhet; lehet belőle hatalmas siker vagy másodvonalbeli alkotás is, mint pl.: Knight Rider. Ha ettől eltekintünk és a szerplő gárdát nézzük az pazar, a történettel sincs gond, mindehez hozzávesszük a 4400-es srácokat is akkor azt mondhatom ,hogy ez is megérdemli a 66%-ot.


free web stats