ABC újoncok (8) – Cougar Town

 
Beküldte: tess 2009 May 19, 17:04-kor a(z) Upfront 2009: ABC témába.

Műfaj: Egykamerás szitkom

Készítők: Bill Lawrence (Scrubs) a creator és a rendező egy személyben, továbbá a creatori székben még Kevin Biegel (Scrubs) is, Courteney Cox (Friends, Dirt)

Szereplők: Brian Van Holt (Threshold, John From Cincinati), Busy Philipps (Dawson’s Creek, ER, The Sarah Connor Chronicles), Christa Miller (Scrubs), Courteney Cox (Friends, Dirt), Dan Byrd (Aliens in America), Ian Gomez (Jake in Progress, Felicity), Josh Hopkins (Swingtown, Private Practice, Brothers and Sisters)

Stúdiók: ABC Studios, Coquette Productions, Doozer Productions

Történet: Jules Cobb túl van már egy váláson és épp a 40-es éveit tapossa. Szemlátomást már nincs számára annyi lehetőség és kaland, mint hajdanán, de ezt hősnőnk megirigyli és egy kis lendületet visz megfásult életébe. Újra nekiáll pasizni, de közben a karrierjét és a családját is egyengetnie kell…

Berendelve: 13 részre rendelték be, ősszel már érkezik is a szerdai 2 órás szitkom szlotba 21:30-as kezdéssel.

Kanyecc mondja: Tuti befutó lesz. Több olyan emberke kapott helyet, mind a készítők, mind a szereplők sorában, amiért érdemes lesz belekóstolni. Elsőként is itt van Bill Lawrence, azaz a Scrubs-os készítő, másodszor Courtney Cox, a Dirt legjobbja, valamint a Jóbarátok Monica-ja. 95% a túlélési esélye, nem lesz vele probléma. Amúgy is Cox-ot látván a Scrubs-ban… megy neki a szitkom szerep.

tess mondja: Bill Lawrence neve miatt tuti volt, hogy berendelik, mivel ha a Scrubs 9. évadjáról nem tudnak időben megállapodni, akkor akár egy remek írót is elveszíthettek volna. Így viszont Lawrence maga alatt vágja a fát, mivel ősztől 2 sorozatot visz majd párhuzamosan. A siker másik fontos forrása Courtney Cox, aki visszatért a régi műfajához végre. Látatlanban 90% a túlélési esélye, de elképzelni sem tudom, hogy a fapofájú Brian Van Holt és az örök szőke Busy Phillips mit keresnek itt.

FERCSA mondja: A tökéketes timeslot adott, a szereplőgárda már nem annyira, de lehet Courtney Cox elviszi majd a vállán, meglátjuk; részemről azért kap 55%-ot.


free web stats