ABC újoncok (9) – Hank (aka. Awesome Hank)

 
Beküldte: tess 2009 May 19, 17:38-kor a(z) Upfront 2009: ABC témába.

Műfaj: Többkamerás szitkom

Készítők: A creatori székben Tucker Cawley (Everybody Loves Raymound, Park & Recreation), Tom Werner (The ’70s Show, Happy Hour), Mike Clements, Kelsey Grammer (Back to You, Girlfriends) a Pilot-ot James Burrows (Gary Unmarried, The Class, Back to You) rendezi.

Szereplők: David Koechner (American Dad), Kelsey Grammer (Back to You, Girlfriends), Macey Cruthird (Hope & Faith), Melinda McGraw (The X-Files, Mad Men), Ryan Wynott (Tell Me You Love Me)

Stúdiók: Good Humor Television, Warner Bros. Television

Történet: A Wall Street legenda Hank Pryor és felesége jól élnek New York-ban egy hatalmas luxus lakásba, mindaddig amíg Hank el nem veszíti az állást. Nincs mit tenni, a család hazaköltözik az aprócska kertvárosba River Bend-be, hogy Hank itt elgondolkodhasson a történteken…

Berendelve: 13 részre rendelték be és szintén az őszi szitkom blokkba jön szerdán 20:00-kor.

Kanyecc mondja: Jaj, neee! Az ott a képen ugye enm Kelsey Grammer? Már most bukta. Részemről minden bizonnyal, ugyanis meggyűlöltette magát a Back to You kapcsán velem. Története lerágott csont, az meg pláne, hogy némi gazdasági válság szaga van az egésznek. (Nincs pénz, létszám leépítés) 5%-ot adok neki, amúgy meg a harmadik héten el fog vérezni!

tess mondja: Lerágott csont minden téren és valószínű, hogy az erőltetett verzióból. Emellett szerda este 8kor tuti halálra van ítélve, szóval azt sem értem, mit akart ezzel a lépéssel elérni az ABC. Részemről 5% a túlélési esélye, de akkor még lehet sokat is mondtam.

FERCSA mondja: Köszönöm tess ,hogy lenyúltad a szövegem :D Igen ez nem új keletű ,hogy apucit jól menő állásából kirúgják és a nagy városból -pénz hiányában- haza kell költöznie, na hova? hát a kis putri szülővárosba. Ha 15%-ot adok akkor lehet ,hogy túlzok?!?


free web stats