ABC újoncok (10) – The Middle

 
Beküldte: tess 2009 May 19, 18:34-kor a(z) Upfront 2009: ABC témába.

Műfaj: Egykamerás szitkom

Készítők: A creatori székben DeAnn Heline (Committed, How I Met Your Mother) és Eileen Heisler (Committed, How I Met Your Mother), a Pilot-ot Julie Anne Robinson (Grey’s Anatomy, Weeds) rendezi.

Szereplők: Atticus Shaffer, Charlie McDermott, Eden Sher (Sons & Doughters, Weeds), Neil Flynn (Scrubs), Patricia Heaton (Back to You, Everybody Loves Raymound)

Stúdiók: Warner Bros. Television

Történet: A történet egy átlagos családról szól, akik minden téren a „középmezőnyben” vannak. Azonban az anyuka Frankie Hack, hirtelen elszánt szuperhős lesz, ha a családjáról van szó. Vagy valami ilyesmi…

Berendelve: 13 részre rendelték be és az ősszel startoló szitkom szerdán kezd majd 20:30-kor.

Kanyecc mondja: Első kérdésem tesshez irányult, amikor megláttam a casting képét. “Az ott a Mindenes a Scrubs-ból?” – noha válasz nem érkezett, de igen, az ott ő volna. Egyből finishben a sorozat, mert hatalmas alakítást vág le a Dokikban, arról nem beszélve, hogy kíváncsi leszek főszereplőként miképpen fog érvényesülni. 60%-ot kap, csak mert ITT A MINDENES A SCRUBS-BÓL!

tess mondja: Újabb sitcom a sitcom szerdának és egy újabb tré koncepció. Az ABC nagyon bízik benne, de egyszerűen nem értem, hogy miért. Attól kezdve, hogy egy kiesik, mert biztosan kiesik egy felborul az egész slot. A DeAnn Heline-Eileen Heisler párosnak tehát nincs könnyű dolga, de már most sikerült teljesen megutáltatniuk velem a sorozatot ezzel a sok „the middle” beütéssel. Ha van isten, akkor kasza, de 10% túlélési esélye azért még így is van.

FERCSA mondja: Átlagos anyuka, átlagos meló, átlagos család és egy nem túl nagyra vágyó sorozat. Lehet ez lesz a sikerének a kulcsa?!? Majd meglátjuk, de így elsőre nem érdemel 15%-nál többet.


free web stats