CBS újoncok (1) – Three Rivers

 
Beküldte: tess 2009 May 20, 16:34-kor a(z) Upfront 2009: CBS témába.

tr-promo-22[1]Műfaj: Dráma

Készítők: A creatori székben Carol Barbee (Jericho, Swingtown), Carol Fenelon, Curtis Hanson, a Pilot-ot Dan Attias (Big Love, House) rendezi.

Szereplők: Alex O’Loughlin (The Shield, Moonlight), Christopher J. Hanke, Daniel Henney, Joaquim de Almeida (Wanted, Crusoe), Julia Ormond (CSI:NY), Justina Machado (1-800 Missing, Six Feet Under), Katherine Moennig (Young Americans, The L Word)

Stúdiók: CBS Paramount Network Television

Történet: Kórházsorozat, de az ígéretek szerint egészen más szemszögből, mint amit eddig megszokhattunk. A történet középpontjában a szervátültetések lesz, melyet az orvosok, a páciensek és az adományozók szemszögéből is körbejárnak.

Berendelve: 13 részre rendelték be, ősszel érkezik a vasárnapi 21.00-ás slotba, ahol is a The Amazing Race vezeti majd fel.

Kanyecc mondja: Hidegen hagynak manapság a kórházas sorozatok. Mondjuk az NBC-s Mercy kicsit megmozgatta a fantáziámat, a Scrubs meg azért, mert olyan örült humora van, de ezt leszámítva, se ER-t, se Grey’s Anatomy-t, se Private Practice-t, se stb. nem nézek. Hiába ígértek valami újat, szervátületésre mindenki tudja, mennyit kell várni. Ezt mégis hogyan akarják orvosolni? Vagy miképpen. Halott a sztori. 10%, hogy az ötödik részt követően elvérzik vagy ha nem is, akkor 40%-ot veszít a nézettségéből.

tess mondja: CBS és a kórházsorozatok? Na, erre tuti benevezek, mivel a „nagyi adó” profilja teljes mértékben a krimi műfajra állt rá. Őszintén megvallva nem sok esélyt jósolok neki, hisz a szereplők zöme ismeretlen vagy újonc, persze azért egy Julia Ormond beficcen, de hát ez nem jelent semmit. Az egyik Jericho-s producer meg semmire sem garancia, szóval látatlanban 15% a túlélési esélye.


free web stats