CBS újoncok (2) – NCIS: Los Angeles

 
Beküldte: tess 2009 May 20, 16:53-kor a(z) Upfront 2009: CBS témába.

Műfaj: Dráma

Készítők: A creatori székben Shane Brennan (NCIS, Stingers), a Pilot-ot Tony Wharmby (Bones, The X-Files) rendezi.

Szereplők: Chris O’Donnell (Grey’s Anatomy), Daniela Ruah (The Guiding Light), LL Cool J (In the House), Louise Lombard (CSI), Peter Cambor (Notes from the Underbelly)

Stúdiók: CBS Paramount Network Television

Történet: A népszerű NCIS spin-off sorozata, amiben az OSP hivatal működésébe nyerhetünk bepillantást. A hivatal profilja a veszélyes megfoghatatlan bűnözők begyűjtése és a nemzetbiztonságra ártalmas támadások elhárítása…

Berendelve: 13 részre rendelték be és közvetlenül az NCIS-t követi ősztől a kedd esti 21:00-ás sávban.

Kanyecc mondja: Most komolyan azt kérdezitek tőlem, hogy van-e valamicske esélye a túlélésre. Egyértelmű befutó lesz vazze, mert az NCIS penge egy sorozat. Az lett volna a pláne, ha egymás alá adják a lovat, azaz az eredeti vezetné fel a fiacskáját. Csupa híres neveket láthatunk a szereplőgárdában. Itt inkább az lesz a kérdés, hogy hányadiknak kapja meg a teljes évadra szóló berendelését.

tess mondja: Tuti siker lesz, nincs mese! Alapból megkapta az NCIS-t felvezetőnek, a szereplők közt olyan nevek sorakoznak, mint a hajdani rap mogul LL Cool J, vagy a filmes Chris O’Donnel, hogy a CSI-s eyecandy Louise Lombard-ot meg sem említsem. ÉS persze az egész mögött Shane Brennan csücsül, most komolyan, ezt el lehet baszni? 100% a túlélési esélye, beton biztos, hogy 22 részes lesz az évad.


free web stats