CBS újoncok (3) – The Good Wife

 
Beküldte: tess 2009 May 20, 17:23-kor a(z) Upfront 2009: CBS témába.

Műfaj: Dráma

Készítők: A creatori székben Michelle King és Robert King (In Justice), David W. Zucker (Numb3rs), Ridley Scott (Numb3rs), Tony Scott (Numb3rs), a Pilot-ot Charles McDougall (Sex and the City, The Office) rendezi.

Szereplők: Archie Panjabi (Life on Mars), Chris Noth (Sex and the City, Law and Order: CI), Christine Baranski (Happy Family), Graham Phillips, Josh Charles (Sports Night), Julianna Margulies (ER, Canterbury’s Law), Matt Czuchry (Young Americans, Gilmore Girls)

Stúdiók: CBS Paramount Network Television, Scott Free Productions

Történet: Alicia Florrick-nak a hajdanán szebb napokat látott ügyvédnek le kell küzdenie a nyilvános megaláztatásokat, amiket férje szex- és politikai botránya okozott. A férj természetesen börtönbe kerül, míg Alicia-nak új életet kell kezdenie, így beáll egy Chicago-i ügyvédirodába, hogy 13 év után ismét a szakmában dolgozhasson…

Berendelve: 13 részre rendelték be, ősszel érkezik az NCIS spin-off mögé, vagyis kedd este 22:00-kor startol majd.

Kanyecc mondja: Ügyvédes sorozat? Ide vele! Újabb piaci rést talált magának a CBS. A Shark után igen csak megfeledkeztek róla, persze volt néhány próbálkozás más csatorna tájékán, de ezek mind kaszához vezettek. A Damages-t tudnám felhozni pozitív csalódásként. Mindenképpen nézős lesz, mert az ilyesmi érdekel. 80%-ot adok neki.

tess mondja: A CBS úgy fest, nem adja fel a jogi sorozatokkal való próbálkozást és a Shark örökségét követve egy újabb sikergyanús produkcióval állt el. A készítők sora több mint impozáns, hisz a blockbuster gyártó Scott fivérek szállítják az alapot, míg a főszereplő a Vészhelyzetből ismerős Julianna Marquiles. Marquiles amúgy 2 éve próbálkozott hasonló jogi drámával a FOX műsorán, de a Canterbury’s Law csúfosan elhasalt a mid-seasonben. Jah, és majdnem el is felejtettem, hogy van nekünk még egy Mr. Big-ünk is!!!

A felvezetés adott, a stáb remek, a jogi drámák meg mostanság nem szoktak unalmasak lenni. Ha sikerül még valami épkézláb átívelő szálat is belevinni, akkor meg nem is lesz teljesen random móka. 70% a túlélési esélye, de azt még mindig nem értem, hogy miért nem valamelyik Scott gyerek rendezi a Pilot-ot.


free web stats