CBS újoncok (4) – Miami Medical (aka. Miami Trauma)

 
Beküldte: tess 2009 May 20, 17:50-kor a(z) Upfront 2009: CBS témába.

miami-medical-team-kis

Műfaj: Dráma

Készítők: A creatori székben Jeffrey Lieber (Lost), Jerry Bruckheimer (remélem, nem kell fel felsorolni), Jonathan Littman (CSI:NY, Eleventh Hour, Without a Trace), KristieAnne Reed (Eleventh Hour, Justice), a Pilot-ot Kenneth Fink (CSI) rendezi majd.

Szereplők: Elisabeth Harnois (Point Pleasant, One Tree Hill), Jeremy Northam (The Tudors), Lana Parrilla (Swingtown, Boomtown, Windfall), Richard Coyle (Coupling)

Stúdiók: Jerry Bruckheimer Television, Warner Bros. Television

Történet: Egy szakképzett és elit orvosokból álló csapatról szól, akik a legkritikusabb páciensekkel foglalkoznak csak, olyanokkal, akik egy hétköznapi orvos kezében biztosan meghalnának.

Berendelve: 13 részre rendelték be, de csak a mid-seasonben érkezik majd.

Kanyecc mondja: Igen erős szereplő- és a készítőgárdával büszkélkedhet a Miami Trauma. A Vészhelyzet búcsúzását követően újra megnyílt egy piaci rés, amit ki használhatnak a csatornák. Hiába megy manapság a Grey’s Anatomy és a Private Practice, mint kórházas sorozat, ez csak kettő, hol ott igény nagyon is lenne rájuk. A 2009/10-es idényben nem egy fog érkezni, aminek különösen tudunk örülni. Jeffrey Lieber művével csak annyi problémám lenne, hogy midseason-ben fog érkezni. 80%-os túlélési esélyekkel életetném.

tess mondja: Jerry Bruckheimer tuti tudhatott valamit, hisz a Without a Trace és az Eleventh Hour készítőit szépen rá is állította új projektekre, szóval a pörgés és az akció már most borítékolva van. Egyedül azt nem értem, hogy Jonathan Littman mi a fenét keres itt, mikor az ABC-s The Forgotten stábjában is osztja az észt. Ami miatt mindenképpen nézős lesz a Pilot az a Lost-os Jeffrey Lieber, akinek bizony fel kell mutatnia valami érdemlegest, míg a másik fontos tényező az roppant bájos eyecandy Elisabeth Harnois, akit a Point Pleasant óta nem láttam értelmes szerepben.

Mivel mid-season érkezik a sorozat egészen jó esélyei vannak, bár Bruckheimer pénzszórásától igen csak sok minden függ. A Pilot dönteni fog, de 55% az esélye a túlélésre.


free web stats