CBS újoncok (5) – Accidentally on Purpose

 
Beküldte: tess 2009 May 20, 18:22-kor a(z) Upfront 2009: CBS témába.

0000059601_20090807153204[1]Műfaj: Többkamerás sitcom

Készítők: A creatori székben Claudia Lonow (Cashmere Mafia, The War at Home, Less Than Perfect), Gail Berman (Angel, Buffy), Lloyd Braun, a Pilot-ot Pamela Fryman (How I Met Your Mother, Just Shoot Me) rendezi.

Szereplők: Ashley Jensen (Ugly Betty, Extras, eredeti Eleventh Hour), Grant Show (Swingtown, Point Pleasant), Jenna Elfman (Courting Alex, Dharma & Greg), Jon Foster (Life As We Know It, Windfall), Lennon Parham (Park and Recreation), Nicolas Wright (The Business)

Stúdiók: BermanBraun, CBS Paramount Network Television

Történet: Hősnőnk Billie egy napra arra ébred, hogy véletlenül terhes lett egy egyéjszakás kaland után. A gond csak az, hogy az apa fiatalabb, mint ő, a főnöke pedig továbbra is fel akarja melegíteni a kapcsolatukat. Ja és persze Billie úgy dönt, hogy megtartja a babát.

Berendelve: 13 részre rendelték be és már ősszel jön a How I Met Your Mother utánra a hétfő esti 20:30-as slotba.

Kanyecc mondja: A CBS-nek megy a szitkom készítés. Nincs mese. Engem első olvasásra leültetett a sztorija elé. Ezért szeretjük mi őket, mivel eltérnek a megszokott „van egy család és foglalkozzunk annak a problémáival” felállásról. A készítők sorában Gail Berman, aki tess-nek a szívéhez nőt a Buffy-Angel által. 50% esélyt adok neki.

tess mondja: Őszintén szólva nem tudom, hogy egy ilyen erős sitcom mezőnyben mennyi esélye lesz a sorozatnak, de az tény, hogy a koncepcióban van valami. Bár ehhez hasonlót elsütött a FOX is a múltévben a The Return of Jezebel James-szel, de az csúfos kudarc lett. A stáb mindenesetre felemás és hát vannak érdekes húzások is. Gondolok az ex-Buffy/Angel producer Gail Berman-ra, aki sitcom téren eddig szinte teljesen szűz. Aztán ott van a Grant Show is, aki a Swingtown és a Point Pleasant macsós szerepei után hirtelen poénosra vette a figurát. Mindenesetre a lehetőség adott, hisz a HIMYM vezeti fel, de ilyen sitcom bázissal ez csak 30% túlélési esély.


free web stats