CBS újoncok (6) – The Bridge

 
Beküldte: tess 2009 May 20, 18:53-kor a(z) Upfront 2009: CBS témába.

16846_288012834015_97586489015_3623565_1244771_n[1]

Műfaj: Dráma

Készítők: Wendy Grean (The Best Years) lesz a producer, az írók pedig: Adam J. Shully, Alan Di Fiore (Da Vinci’s Inquest), Craig Bromell, Laszlo Barna (Da Vinci’s Inquest), Robert Wertheimer (Friday the 13th)

Szereplők: Aaron Douglas (BSG), Frank Cassini, Inga Cadranel (The Eleventh Hour), Michael Murphy (Tilt), Ona Grauer (The Collector), Paul Popowich (Angela’s Eyes), Stuart Margolin (The Rockford Files), Theresa Joy (Nip/Tuck, Testees)

Stúdiók: 990 Multi Media Entertainment Company, CBS Television Studios, CTV, E1 Entertainment, Jonsworth Productions

Történet: Egy elkötelezett és keménykezű rendőrből szakszervezeti vezető lesz, aki hatékonyan kíván fellépni a bűnözés és a korrupció ellen. Ehhez viszont saját munkatársain is át kell gázolni, mivel nem mindenki makulátlan. Vagy valami ilyesmi :)

Berendelve: 13 részre rendelték be, de csak mid-seasonbe érkezik.

Kanyecc mondja: Betörnek a kanadaiak az amerikai piacra? Most speciel az egyik South Park rész jutott az eszembe. A viccet félre téve, nem állunk messze a valóságtól. Tényleg jönni fog egy újabb kanadai sorozat. A hírt olvasván, nálam először az merült fel, hogy hova? …hozzák-e a Flashpoint szlotjára vagy inkább tartogatják az egyik kieső helyére? Előzetese alapján ígéretesnek tűnik, mint elődje és mivel krimisorozat volna, meg fogja állni a helyét a csatornánál. Én 40% túlélési eséllyel éltetném.

tess mondja: Kanadai sorozat, amihez a CBS csak a pénzt adta. Ezek szerint jövedelmező a kollaboráció, hisz a Flashpoint is így kerülhetett képernyőre. Ebből adódóan csupa ismeretlen a stábban és persze rengeteg eyecandy. Magával a műfajjal sincs sok gond, de valahogy az írókkal nem vagyok megelégedve. Van köztük olyan, aki utoljára a ’80-as évek végén alkotott maradandót. Ezek alapján meg persze a tipikus kanadai B-hatás miatt 10% a túlélési esélye.


free web stats