The CW újoncok (1) – The Beautiful Life: TBL (aka. The Beautiful Life)

 
Beküldte: tess 2009 May 21, 17:43-kor a(z) Upfront 2009: The CW témába.

Műfaj: Dráma

Készítők: A creatori székben Adam Giaudrone (Swingtown), Ashton Kutcher (That ’70s Show, Punk’d), Carol Barbee (Swingtown, Jericho), Jason Goldberg (Miss/Guided, Beauty and the Geek), Karey Burke (Miss/Guided), Mike Kelley (Swingtown, Jericho, The O.C.), a Pilot-ot Christian Duguay rendezi.

Szereplők: Ashley Madekwe (Secret Diary of the Call Girl), Ben Hollingsworth, Corbin Bleu, Elle Macpherson, Jordan Woolley (As The World Turns), Mischa Barton (The O.C.), Nico Tortorella, Sara Paxton (Summerland)

Stúdiók: CBS Television Studios, Katalyst Films

Történet: Két tinédzser bekerül a siker és a csillogás világába, vagyis a modell szakmába, ahol aztán gyorsan rá kell jönniük, hogy nem is olyan fényes az ottani élet.

Berendelve: 13 részre rendelték be, ősszel érkezik stílusosan az America’s Next Top Model mögé, vagyis szerda este a 21:00-ás sávba.

Ellenfelek: Criminal Minds (CBS), Law & Order: Special Victims Unit (NBC), Modern Family (ABC), Cougar Town (ABC), Glee (Fox).

Kanyecc mondja: Újabb tinisorozat, amelyben ott van Mischa Barton a The O.C.-ből. Na, erre már csak azért leszünk kíváncsiak, mert megkapta a lehető legjobb felvezetést. Mint olvashattátok, modellek tini modellek életéről fog szólni, na meg a sötésebbikről, amit az ANTM-nél nem igazán látunk. Poént félre téve, szerintem kilóg a sorból. 25% esélye van.

tess mondja: Teljes Swingtown és Miss/Guided uralom a stábban, ami így elsőre nem valami meggyőző. Persze van egy Aston Kutcher is, akinek ugye arany keze van, de mostanság igen gyakran félrenyúl. A szereplők is teljesen ismeretlenek, de legalább szemtelenül fiatalok és szépek. Misha Barton meg ugye adja magát. A gond csak az, hogy a CW mezőnye igen csak erős tini-dráma téren, szóval valakinek tuti buknia kell. 50% a túlélési esélye.

FERCSA mondja: Én se vagyok túl bizakodó, bár a téma mindig is érdekelt és van egy Elle Macpherson-unk és egy Mischa Barton-unk, így akad egy kis remény. Ahogy láttam a videókban Mischa megint témánál lesz, mert egy drogos picsát kell alakítania.. Az esélyekről, a jó felvezetés miatt kap 60%-ot.


free web stats